"Subiectiv cu Oaza Zamfir" analizeaza cele mai importante subiecte ale momentului si prezinta telespectatorilor propriile opinii. "Vom spune ce ne place sau nu ne place si vom argumenta alegerile noastre. Si desi putem parea subiectivi in enuntul editorial, mai mult ca sigur ca dupa ce veti urmari emisiunea si argumentele noastre, ne veti da dreptate! Nu ne ascundem in spatele dictionarelor de jurnalism. Intr-o piata media in care toata lumea vorbeste de obiectivitate, noi ne asumam subiectivitatea.", afirma realizatorul
L-V, 20-21, Antena 3

 • 30
 • 6 293 275

Comentarii

 1. COSIMO DANTÈ

  tampitilor Merkel este nazista, nu mai dati exemplu Germania, Germania e varza....

 2. Piloti Modele

  👏👏👏...

 3. Florica Horhocia

  Arahat e teroristul criminal al României

 4. Florica Horhocia

  Romani treziti va odată, nu va vaccinatii ca muriți , iohannis e tradatorul României criminal in serie și arahat si orban

 5. Florica Horhocia

  Bravooo Dana

 6. Silvestru Nistor

  Felicitari !!!Ma reprezinta ,cum gandeste.DAR O CAMPANIE ,CARE SA AJUTE CETATENII FARA APA CURENTA SI CANALIZARE,CAND O SA FACA???APA SI SAPUNUL AR TREBUI SA FIE BAZA SANATATII,SI A IGIENEI......PLUS EDUCATIA.....DECI PUNCT NEGRU TUTUROR POLITICIENILOR.TRADATORI DE TARA.......ASTA SANT ...

 7. silviu andrei

  sa calatoresti peste hotare zilele astea este un chin teste covid19 pt toata fam te duc la 400 de euro , declaratii peste declaratii unde dormi cat stai cu cine te duci mai ramane sa te intrebe ce mananci si la ce ora te duci la culcare ? Nebunie generala control in masa

 8. Silvestru Nistor

  Eu atat as spune;se intampla acum.Nu se permite participarea la serbarile de sfarsit de an,parintilor nevaccinati.Deci merg mamele cu copiii ,pana la poarta scolii,intra copii si mamele merg la crasma,si beau o cafea acolo ,uitandu se la telefoane online,asteptand sa se termine serbarea.Deci nu exista logica......Sa mi explice cineva,;DE CE POT STA MAMELE INPREUNA LA O CRASMA,NEVACCINATE???DAR LA SCOALA NU..???!!

 9. Iulian Ion

  Ce caută acest trădător pe post

 10. Iulian Ion

  Nu l mai ascultați pe acest mason, care se face ca nu stie despre ce este vorba, acest slugarnic al masoneriei

 11. atticus

  "Ii spun buna seara domnei judecator M.A.: buna seara, doamna judecator." - ce formulare fara sens. Spune d-le un buna seara, nu trebuie sa anunti ca vei saluta persoana..., probabil isi va da seama cumva ca ei te adresezi si nu lui Pruteanu, care s-o fi rasucit in groapa.

 12. Neluș Ursachi

  Respect doamnă

 13. constantin maradin

  Doamna are dreptate ! Pandemie sau plan demie ... Normal se spune Epidemie ... Planul diabolesc care l-au acceptat guvernul p n l ...Arafat ,Rafila si multi altii ,trebuie arestați ...

 14. Craita Marinescu

  O judecatoare cinstită si curajoasă, cu judecată clară și pe deasupra dornică de explicații! Slavă Domnului! Multumesc.

 15. Gabriel G

  Jenant Priceput la teatru genetica si probabil la rachete 😊

 16. Maria Dobrin

  SĂ TRĂIASCĂ ȘI EII PE MINIMUL PE ECONOMIE. PREȘEDINTELE ACESTEI ȚĂRII. CUM A AJUNS ĂSTA LA CONDUCERE CĂ EU NU LAM VTAT. TREBUEA SĂ FIE UN ORTODOX NU UN RATACIT ATEU CARE DOSTRUGE ȚARA ASTA SFÂNTA. PLINĂ DE SINGELE EROILOR MARTIRII. PLEAVA ȚĂRII SUNT TOȚII DE LA CONDUCERE CARE VREA SĂ DISTRUGĂ ȚARA. NE A VÂNDUT LA UE TRĂDĂTORI DE ȚARĂ. UNDE E MIHAI VITEAZU. ȘTEFAN CEL MARE. SĂ IASĂ DIN MORMÂNT SĂ ÎI ALUNGE DIN ȚARĂ.

 17. Maria Dobrin

  CE PANDEMIE. PROSTIE PE FAȚĂ. BATAE DE JOC. AȘA NE TREBUE CĂ LUĂM BANII DE LA UE SĂ ÎȘI FACĂ VILE PREȘEDINTELE ȚĂRII ȘI PARLAMENTARII. AU AVERII PENTEU TOT NEAMUL LOR. SUNT CA ȘI CĂPUȘELE CARE SUG SINGELE ROMANILOR OROPSITII DE IPOZITE. MAI AU SĂ PUNĂ IMPOZIT PE AERUL DA DE DUMNEZEU GRATUIT. LICHELE ORDINARE RUȘINE SĂ LE FIIE.

 18. Tonnyharry Tony

  Eu am facut boala si am fost foarte grav, am avut nevoie de oxigen si de tot tratamentul care mi s-a acordat in spital. Tot personalul medical s-a straduit sa ma tina in viata. La spital la interval de 30 de minute venea o salvare, si oameni din salvare implorau sa fie salvati. Acest virus nu este o poveste, este cat se poate de real. Personalul medical isi face treaba in conditi foarte grele in contextul in care trebuie sa poarte acel costum de protectie care este foarte incomod si limiteaza mult libertatea de miscare si cea vizuala. Multumesc pe aceasta cale tot personalului medical de la spitalul Matei Bals, in special Doamnei Doctor Stoica Eleonora si Doamnei Doctor Vlad. Toate aceste masuri de restrictie au ajutat ca populatia sa nu scada dramatic. Cine nu a fost afectat de acest virus, nu stie despre ce este vorba. Toate aceste indemnuri de a nu purta masca si ca virusul nu exista, a dus la moartea unor oameni. De ce la o dezbatere de genul acesta nu sunt invitati si oameni care au fost afectati in mod grav de virus? De exemplu actorul Toni Grecu are a fost grav afectat de virus, si Doamna Dana sal convinga pe domnul Toni ca este o munciuna ceea ce i sa intamplat. Multumesc.

 19. Tonnyharry Tony

  Eu am facut boala si am fost foarte grav, am avut nevoie de oxigen si de tot tratamentul care mi s-a acordat in spital. Tot personalul medical s-a straduit sa ma tina in viata. La spital la interval de 30 de minute venea o salvare, si oameni din salvare implorau sa fie salvati. Acest virus nu este o poveste, este cat se poate de real. Personalul medical isi face treaba in conditi foarte grele in contextul in care trebuie sa poarte acel costum de protectie care este foarte incomod si limiteaza mult libertatea de miscare si cea vizuala. Multumesc pe aceasta cale tot personalului medical de la spitalul Matei Bals, in special Doamnei Doctor Stoica Eleonora si Doamnei Doctor Vlad. Toate aceste masuri de restrictie au ajutat ca populatia sa nu scada dramatic. Cine nu a fost afectat de acest virus, nu stie despre ce este vorba. Toate aceste indemnuri de a nu purta masca si ca virusul nu exista, a dus la moartea unor oameni. De ce la o desbatere de genul acesta nu sunt invitati si oameni care au fost afectati in mod grav de virus?

 20. Get beGet

  Minciuni și povești de copiii

 21. Maria Dobrin

  DUMNEZEU SĂ VĂ DĂRUIASCĂ SĂNĂTATE. ȚARA SĂ SE TREZEASCĂ DIN SOMNUL ACESTA ÎN CARE LA ADUS TIRANI ACESTEI ȚĂRI CARE SUNT ATEI ȘI RĂTĂCIȚI. EII CU BANII DE LA UE NE AU DISTRUS ȚARA. FRAȚILOR SE TAIE ȘI ACUM PĂDURILE. CINE LE-A PLANTAT ACESTE PĂDURII?????? PREȘEDINTELE ȚĂRII CARE NE DUCE LA DISTRUGERE A ROMÂNIEI.??????

 22. Radu radu

  Din decembrie 89 Romani nu au mai facut nimic pt libertatea lor

 23. Romania Crestina -Ortodoxa

  rumble.com/vhs8nh-plandemia-planificat-ndoctrinarea.html

 24. dodo kmp

  Cetățean român, donez, ,președinte "! De preferință, pentru Burkina Faso, Ghana..

 25. user google

  Cât de prost să fii Dan Puric, sa vii la Antena 3?

 26. Dana

  Ce va mai place sa muscati de cur. Sunteti de kko 🤣vampircuristi obsedati🤮

 27. martina kim

  Mai inaine spuneai ca sa nu ne vaccinam,dar acum ti -ai schimbat parerea?????vacciniazate tu si tot neamul tau.!!!!Nu indemna poporul la moarte!!!!!!!!

 28. Florin Ghiorghioni

  DA ADEVĂRAT, SUNTEȚI O FEMEIE SUVERANĂ, NEINFRICATA,

 29. Florin Ghiorghioni

  SUNT SIGURĂ CĂ OMENIREA A ÎNȚELES, CA TOTUL A FOST O MINCIUNA GOGONATA,

 30. Dumitrescu Marian

  Cum s-a dat ordin ?..in toata lumea.. !! 😀😃

 31. Ciprian Cârpaci

  Pe lângă micii trebuiea să le dea și Costum.

 32. Hadasha Shalom

  Bill Gate era Profet și E ( Dracul în persoana).

 33. Alexandra Negrila

  Ce ma bucura faptul ca aceasta femeeie are CURAJ, curajul de a vorbi, cineva trebuiea sa o faca! Am o intrebare: Dana tu te-ai vaccinat, sau te vei vaccina, daca DA sau NU, de ce?

 34. radu radu

  CEVA ciudat: pe la final de aprilie marile comune din Ilfov aveau record de infectii, cca. 12 la mie. Dupa doar o luna (sau mai putin) se intra pe "verde" in Ilfov. Deci... wtf?

 35. Daniela Eyong

  rofor.info/house/video/uH6ZiqexnJfAsM4.html

 36. Daniela Eyong

  rofor.info/house/video/2qZokqeDnbiXmMY.html

 37. Craita Marinescu

  Doctorat la Imperial London College, făcut pe bune de către Dana Budeanu! Nu minciuni a la Vlad Voiculescu, Coliban, USR + 2 1/2!Sursa ei de baza fiind The Economist! Bravo!

 38. Craita Marinescu

  Romania stat vasal dar niciodată sclav, de-a lungul istoriei de veacuri! Tipa are doctorat la o universitate din Anglia clasificata in mai 2021 a IV a din lume! Tipa intelege ce citește asa cum nu o face 90% din români! Go Dana! Go!

 39. Gratiela Simina

  Un discurs de rahat ca si "posesorul"...

 40. Mihaela Geambazu

  NOI ,OAMENII OBISNUITI VEDEM CE SE INTIMPLA ,SI MARII ACTORI ,MARI VEDETE ,NU POT SA CRED CA EI NU VAD.

 41. Mihaela Geambazu

  SA LE FIE RUSINE ,TUTUROR CELOR CARE NU LE CONVINE SITUATIA DAR STAU ASCUNSI ,SI SE BUCURA PE MOMENT ,,CA LOR LE E BINE " ! SA AIBA SI EI CURAJUL SA VB, DAR EI NU AU DEMNITATE CONSTIINTA ,BA MARILE ,,VENDETE NE-AU SPUS CIT DE DIGUR E VACCINUL " . ATITA CREIER AU.

 42. Mihaela Geambazu

  DE CE VENDETELE DE CARTON ,PE CARE TU DANA ,LECRITICI SAU LE ,,APRECIEZI" ,NU SINT IN STARE SA IASA SA VORBEASCA ASA LIBER CA TINE? NU LE DAU VOIE STAPINII LOR ,FARA DE CARE AR MURI DE FOAME?

 43. Mariana Ungureanu

  Felicitari dna judecator! Ca sa vezi, ajungi sa feliciti un om pentru curaj, cand acesta ar fi trebuit sa fie una din calitatile obligatorii ale fiecarui om de pe acest pamant! Si nu, ei nu au copiat! Ei au urmat ordine! Ma duce cu gandul ca au trebuit sa moara oamenii batrani, pentru indeplinirea unei parti a agendei 21, ca despre ea e vorba. Si nu, nu trebuia sa testam mai mult. Din pix poti face orice! Daca aveai mintea deschisa si tineai la poporul tau, ai fi facut testari din pix, ca sa faci si ca aia, si ca ceilalti. Numai ca romanul o vinde si pe ma-sa pentru bani! Nu mai are demnitate, a devenit hiena! Asta s-a dorit, dezumanizare!

 44. Tami M

  👏🤗Stima si respect, continuati asa, adevarul iese la iveala curand, justitia divina 🙏😇

 45. Valeria Rotaru

  Bravo Dana 🙋🏻‍♀️ Fii tare ! Nu te lasa 👌 Esti adevarata patriota ! Te sustin din Spania 😍😘🤗❤️ Asa trebuie sa fie toti sinceri ! Din pacate unii se vand pe 2 arginti 🤦🏻‍♀️

 46. Franco Kgb

  ARAFAT=AGENT MOSSAD TRIMIS ÎN ROMÂNIA ÎNCĂ DIN PRIMUL AN DE FACULTATE.

 47. Czifrak Iosif

  Nu s-a luat în considerare Contangiozitatea imunității , tot prin aceași metodă prin care se răspândesc și virușii ,,Saliva" . Dacă un om cu anticorpi ,,donează" salivă în gura unui om neimunizat , acesta dezvoltând imunitate cam în 48 ore . Mai există și imunitatea Celulară care nu poate fi dovedită , întrebați la OncoHelp din Timișoara pe cei ce au vrut să creeze un vaccin care acționa în celulele umane . Eu am un Tratament Naturist de 25-45 lei care în 20-30 minute vindecă Orice Fel de Infecție Virusologică , doar virusologică , care oferă imunitate celulară pentru minim 17 ani . Sunt din Timișoara iar nr meu de tel 0725/422-927 .

 48. Ion Ionescu

  o placere sa o asculti

 49. Eugenia Tocaci

  Dana Budeanu,esti preferata mea.

 50. G 33

  Pina in 2024/Europa va fi distrusă si pârjolită pina in temeliile ei.. Vaticanul F si evreii au pregătit exterminarea populației creștine in totalitate si in Europa 2024si usa 2056. Factorii in Europa musulmanii si antenele 5(G) care sunt de fapt cauzele deceselor a milioane si milioane ( raze x si gama) frequenze extreme agresive si 33/33/666C/(9) exista 19(Arabia saudita) i(9) .

 51. Mari Lepadatu

  Valul patru este in legatura cu alte furaciuni?

 52. Sorin Sorin

  Pe ei pe mama lor O sa plătească toți Nu scapă nici un Orban sau Cît. Și mai ales Arahat și purtătorul lui de cuvânt îmbrăcat în haine militaresti. Toți la pușcărie. Nu mai durează mult. Si-au bătut joc de noi.

 53. vlad țepeș

  Cea mai proastă nație din lume noi suntem fraților

 54. Ion Popescu

  Iadul să l mănînce pe arafat și pe cine l a pus

 55. Melania Bledea

  Sa aflat? Serios ? 😀

 56. Melania Bledea

  Da se stie toti au o agenda dupa care functioneaza ,se stiee

 57. mariomarean

  Aveți răbdare și o să vedeți efectele acestui vaccin .... Apoi o să vă arunce alte minciuni iar voi o să îi credeți .....

 58. Norika Euripide

  --- MINISTRUL MUNCII ESTE O RUSINE ! O BATAIE DE JOC ! SI LA ADRESA TUTUROR ROMANILIR !! --- ACESTE PENSII ! ALE ROMANILOR , DIN POPIR , AR TREBUII SA LE AVETI VOI CA SALARIU ! VOI ASTIA CATARATI IN FUNCCTII NEMETITATE ! MAI , D.NA RALUCA TURCAN ! TU POTI SA TRAIESTI CU O PENSIE DE : 1-RON ! 5 RON ! 700 -RON ! 1000 RON ! SI CHIAR 2000 RON !! LA TOATE SCUMPIRILE CARE EXISTA ACUM IN ROMANIA !!! RUSINE ! RUSINE ! SA VA FIE !! CA ATI CONDAMNAT LA MOARTE PRIN INFOMETARE SI SARACIE !! PE TOTI PENSIONARII DIN ROMANIA !! ASA SA VA AJUTE SI VOUA TUTUROR CELOR CU FUNCCTII IN CLASA POLITICA ! SA VA TRAITI BATRANETILE ! VA PLATIM SALARIILE NESMITITE DIN TAXE SI IMPOZITE ! VOI MANCATI !? CU 10 GURI !? SAU TOT CA SI CEI CARE VA INTRETIN ! NEMERNICILOR NESIMTITI SI FARA PIC DE SUFLET ! EXTRATERESTRILOR ! LUATI-VA NAVA SI MERGETI IN GALAXIA VOASTRA !!

 59. Sabin Picurici

  Bravo D na Dana !

 60. Maria Marilena

  Gripa spaniola a trecut după 2 ani și fără vaccinurilor lui peste prăjit,asta o sa dureze a la longue cu toate vaccinurile din 6 in 6 luni ....trăiască virusul și banii din vaccinuri!!!!

 61. Felicia Surdu

  Parcă indemna la vaccin Dana ....s-a rāzgîndit????!!!

  1. martina kim

   Si mie mia parut ca indeamna....Nu ne vaccinam...nu ascultam pe nimeni.

 62. Niculae “Robin” Nicu

  Bravo SORO ......

 63. Niculae “Robin” Nicu

  Adevărat ......Manipulare .......Minciuni ...

 64. Constantin Surlă

  Același dezastru în cazul crescătorilor particulari de păsări!

 65. G 33

  Răzvan doarme in sufragerie cu chiloți pe fata si își da limbi in cur singur ca asa zice biden si evrei lui... sărac comunist tâmpit!

 66. carmen campean

  Nu va mai lasati aburiti de parasuta lui Hrebenciuc.Ce pregatire are frustrata asta,sa si dea ea cu parerea despre tot si toate.Ce fumeaza femeia asta?

 67. G 33

  Klauschwitz o gonoreie săsească !! Kinder verkauft und heute Rumänien vernichtet!

  1. G 33

   Cat poti fi de prost ! Ala cu cravata ! Comuniștu Răzvan sa tot o ti cu pandemia? Tu nu dai limbi in cur seara la nevastă-sa??sau o ti in sufragerie cu masca pe fata? Cretinule!!

 68. N Akhzane

  Este CENSURA TOTALĂ in toată lumea

 69. hadessa35

  Cine a avut un pic de minte si un minim de cultura generala, sa inteleaga cam cum merg treburile cu manevrele mondiale, cu crearea crizelor pentru un anume scop si cum se lupta cu virusii,a stiu de la inceput ca totul e o mascarada. Pe parcurs s-au mai dezmeticit si altii. Acum au mai ramas putin care mai cred in aceasta minciuna globala, dar mai grav este ca sunt unii care stiu adevarul dar mint, ca sa ii faca pe altii sa se vaccineze.

 70. Nicu Bragea

  Bine ar fi să ia sfârșit odată pandemia

 71. Dan Vlad

  Sa ne plătească daune morale pentru ingradirea libertăți tîlhari care au adus suferința poporului merita fugariti pe sub mese .

 72. Magic NBA Picks

  O zdreanță fomista care execută la comanda psd

 73. Adi Borza

  Da ...se va inchide in 2022 probabil....dar masca ramane, ca a fost o masura "buna", restrictii de transport raman...la fel, vaccinarea va fii obligatorie!!

 74. Katrinel Ionescu

  Deșteaptă Dănuța noastră!!!!

 75. daniela brinzaru

  Ce inseamna se închide ce?