“Venim pe piaţa media cu un produs absolut modern din toate punctele de vedere: grafica de excepţie ce pune în valoare conţinutul editorial, abordări cu totul speciale ale subiectelor la zi, exclusivităţi, totul, într-un cuvânt: WOW!”

Site-ul prezintă atât conţinut original, produs de o echipa de jurnalişti online, cât şi cele mai importante subiecte din presa tabloidă locală şi internaţională. Site-ul beneficiază şi de exclusivitatea preluării celor mai importante momente din emisiunile de la Kanal D, iar, acum, vor exista transmisiuni video live pe ROfor de la diverse evenimente importante.
WOWbiz.ro, cel mai nonconformist site tabloid din Romania! Aici gasesti cele mai bune, exclusive si tari stiri despre vedetele de la noi si nu numai.

 • 30
 • 32 202 928

Comentarii

 1. Oi Na

  Îmi place cum gândesc "oamenii ăștia cu tatuaje"! Bibi , nu mai fi supărată pentru ideile preconcepute ale unora! 😘

 2. Mihai Mihai

  Problemele personale se lasa acasa, Bianca. Ai un job si trebuie sa fii pozitiva indiferent cat de greu iti este. Certurile cu alte persoane le rezolvi in particular, si nu trebuie sa stie toata lumea cu cine te certi si cu cine nu. La emisiuni vei avea si persoane cu care nu te intelegi si trebuie sa fii profesionista si sa lasi la usa situatia ta personala. Daca nu inveti din greseli nu ai cum sa evoluezi. Ar trebui sa-ti schimbi atitudinea.

 3. Mariana Trasca

  Moro te iubeste toata Tara ce gest frumos ai facut si la plecare ai salutat si echipa razboinicilor nam cuvinte toti te regreta ca ai plecat

 4. Emilia Crisan

  Morosane cum e cu biscuiti lui Zanidache? Lati scos favorit sa nu va dea in git 😅 see vede foamea pe ELENA 😅 tot e regizat 😅

 5. Mihai Mihai

  Problemele personale se lasa acasa. Trebuie sa inveti ca oamenii au problemele si se uita la emisiuni de divertisment ca sa se destinda si sa zambeasca nu sa vada prezentatoarea suparata pe lume si fara chef.

 6. Emilia Crisan

  Toti sunteti de partea faimosilor ,rusine !!va sponsorizeaza Jador in tot ceia ce faceti !!

 7. Mariana Trasca

  Ami place cum arati la fizionomie de cand ai iesti din concurs pofta la cafeluta iesti vessel si imbracat frumos ai scapat de stres acuma cand vorbesti cred ca iesti la hotelu din Dominicana

 8. cristina afronie

  Se vede ca toata lumea a uitat cand din cauza lui a inceput sa se certe Culita cu Jador si el ii facea semne pe la spate ca are dreptate si dupa nu a vrut sa mai recunoasca. Acum il acuza pe Culita ca a facut un grup si nu mai asculta de el dar din cauza lui s-a intamplat asa pt ca nu a recunoscut cand Culita i-a zis sa spuna adevarul. Dupa tot el a vrut sa faca o coalitie si Jador Elena si Simona. A uitat cand vorbea urat de Jador la testimonial si dupa in consiliu. Este un mare campion dar caracterul lui lasa de dorit

 9. Nedelcu Mariana

  Eu sunt taur și cu soțul geamăn, avem 3 copii, 30de ani împreuna și ne înțelegem f bine. Și ce să vezi Cornelia eu sunt născută tot pe 24aprilie.

 10. Mariana Trasca

  Moro ati doresc multa sanatate fericire iesti o persoana de nota 10 cu un caracter deosebit ferice de Sotia ta cu asa barbat felicitari mamei tale cu educatia pe care ti-a dato ati doresc multa sanatate insanatosire grabnica.

 11. Mihai Mihai

  🙂🙂🙂

 12. Mihai Mihai

  👍👍👍

 13. Mihai Mihai

  ☺☺☺

 14. Mihai Mihai

  ⚘⚘⚘

 15. Mihai Mihai

  🌝🌝🌝

 16. Mihai Mihai

  👏👏👏

 17. Georgeta Stancu

  Doamna Cornelia, și eu am observat ca Andreea Antonescu este un om deosebit, cu o inteligenta sclipitoare și capabila sa lucreze cu oamenii. Nu credeți ca ar putea fi folosita le emisiuni? Spre exemplu decât nulitatea de Cristina Dorobanțu, emisiunea PD ar fi putut fi condusa de ea. Probabil turcii nu vor oameni inteligenți ci o prostănaca incapabila sa stavileasca violenta tinerilor adunați de prin cele mai rău famate locuri :cuburi baruri, cazinouri sau chiar de prin clanuri ce se ocupa cu prostituția.

 18. Andreea Ioana

  Bibic frumos 👸💞

 19. Elena Mitu

  Bibi ești frumoasă foc🥰🥰

 20. Elena Mitu

  Două prezentatoare superbe

 21. Elena Mitu

  Bibi ❤❤❤❤

 22. Elena Mitu

  Felicitări pentru tot ce faceți

 23. Elena Mitu

  Bibi ești superbă

 24. Elena Mitu

  Doamnelor sunteți minunate

 25. Elena Mitu

  O emisiune minunată

 26. Marioara Adam

  Felicitări fetelor pentru emisiune și pentru invitată!

 27. Gyly Togan

  Dar dc vorbește prezentatoarea asta cu ata in loc de așa etc 🤔😂

 28. Marioara Adam

  Patru persoane finuțe, frumoase și carismatice ne-au oferit o emisiune grozavă !

 29. titi bandrabur

  Felicitari puțin spus, CĂTĂLIN ești un om de milioane un caracter de urmat !

 30. Petrovici Mileva

  Elena joaca teatru

 31. Georgeta Stancu

  Bravo Moro! Se vede clar mentalitatea sportivului de performanta dar și educația primita în familie de la mama ta, învățătoare. Felicitări!

 32. Eva A

  Ca de obicei,o emisiune plăcută de vineri seara.👏👏

 33. kami personal

  o emi. placuta, relaxanta!!🌸🍀🌸

 34. Claudiu Alin Mureșan

  Ar trebui să dați o esplicatie cu placere Anei

 35. Cristina Popa

  Stai linistita....mai hahalera ca tine nu e nimeni.....

 36. Cristina Drumitru

  Cine ține cu RĂZBOINIC?

 37. kami personal

  ce chestie: dna cornelia are un partener aceeasi zodie ca si tatal ei! neat!!💙

 38. Marinela Dumitrescu

  Abia aștept sa înceapă emisiunea va pup și va doresc mult succes.

 39. RossoNero1899

  Bravo Nicos!! Ai tot respectul meu pentru cum ai vorbit despre unii concurenti care, vorba ta, abia asteptau salariul de la Kanal D si ei vorbeau despre sume cu 6 zerouri !

 40. Adriana Militaru

  Bravo, Mori! Sa vedem suma calităților in oameni nu sa jignim crezând că deținem adevărul ABSOLUT!

 41. Anabibelle Pooper

  Fa o terapie contra geloziei

 42. Ahmet Tunç

  Bravo Catalin Morosanu.

 43. Corina Ittu

  Moroșanu scoțianul! Felicitări domnule Cătălin Moroșanu!👏

 44. Valentina Atanasiu

  Pentru tine Cornelia👍,căci te iubesc,însă din pacate pentru invitate,trebuie sa dau 👎!Una si una,a tunat si le-a adunat!!!

 45. Maria Cristina Zlatariu

  Singurul interviu pe care l-am vazut cap coada! ❤️

 46. Angela Peteleu

  Oamenii speciali nu ii recunoști după chip, ci după suflet. Pentru a fii special, nu trebuie să fii perfect ci unic, nu trebuie să semeni cu cineva, ci,,, sa fii cineva,,,. Adică sa fii,, OM,,.

 47. Steluța Pavel

  Frumusețe eleganta și stil Bianca Cornelia Andreea și Ana

 48. Gabriela Gusatu

  Cand te.a pus Culita sa spui adevarul in legatura cu Jador ..de ce nu ai recunoscut ,,bro''?!Ce om drept si corect esti.. ..s.a văzut că Jador a gresit ,dar tu nu ai vrut sa fi corect!S.a vazut ca vroiai să castigati ca echipa si sa ajungeți până în finala,dar totusi ai facut multe gafe!Ca vorbim de caracter ,cand ai fost acolo ..nu stiu ce sa zic....nu s.a prea vazut..

  1. Damaris Damaris

   Culita cumva îl inpingea de la spate zi zi vroia sa nu fie pus Culita rau dar pana la urma sa vazut ca culita are ciuda pe Jador .ok așteptați sa vedeți cand se ivește o cearta între Culita si Zani

 49. Azia Cesare

  Te-ai scos cu discursul ăla...ai încercat sa ieși cu capul sus și sa-ți salvezi onoarea, știind ca oricum urma sa fi eliminat, și nu numai dpdv sportiv. Rolul tău a fost sa o încălzești pe Elena, nu sa ii conduci pe ceilalți. Te-ai dat cu cei mai falși Elena și Jador. Tu și Jador cei mai cunoscuți...cunoscuti De Cine ? 🤔

  1. Damaris Damaris

   Cunoscuți de oameni tu dacă trăiești într.o vagauna de unde sa sti

 50. Nica Filofteia

  Bianco cid și știu cine ai fost mi greata de fata ta

 51. Godenciuc i

  Simplu, Pirui dragă, n-ai intrat în finală deoarece Bianca i-a susținut pe Berna și Philip! Iar susținătorii Biancăi i-au votat pe Berna și Philip! Tu ai greșit că n-ai știut cu cine să te împrietenesti în emisiune! Si dacă ai fi fost aproape de Bianca la greu, în emisiune, tu ai fi fost cea susținută pt finală! A fost alegerea ta s-o ataci urât, deși n-aveai conflicte cu ea ci cu baba bârfitoare de Livian!

 52. Marilena Iorgu

  ❤️🌹

  1. Corina Subrescu

   ☘️❤️🌿😚

  2. Carla Nitica

   😙

 53. Dida Didoi

  777

 54. Petrica Luca

  Esti minunat respect

 55. Maria Urziceanu

  Bibi și Cornelia fetele mele de suflet!(va spune o învățătoare pensionara)

  1. Niculina NECULAIDE

   Sa fiți iubita stimata. D na😍

 56. Danna Maria

  Te pupacesc,Bibi 😘♥️You rock,girl !♥️♥️♥️

 57. Maria Urziceanu

  Ana,un astrolog fenomenal!Felicitări!

 58. Godenciuc i

  Interesant că după emisiune, absolut toți s-au simțit obosiți și au plecat la mare, inclusiv Livian cu noua iubită, numai Bianca, după doi ani de emisiune nu și-a luat vacanță ci a avut grijă, prima dată, să-și asigure un loc de muncă, un viitor promițător, abia apoi si-a luat și ea o minivacanță cu mama, sora și mătușa! Celelalte, care nu sunt urmărite de heitări, au plecat cu bărbați, cu iubiți și culmea, nu sunt criticate! Doar Bianca! Clar, heitării simt omul cu adevărat valoros, ce ar putea face ceva cu viața lui și pe acela îl critică! Bianca Comanici este un astfel de om, cu valoare! Bravo, Bianca! Merita trofeele PD!

 59. Osolos Mariana

  ❤️❤️❤️❤️❤️

 60. kami personal

  ana este doxa; ce multe lucruri a zs care s-au potrivit andreei!!😮

 61. Daniela Maria

  Chemați la emisiune toate proastele. La muncă nu se duc .La sapă cu ele

 62. _ DieNight _

  Poate pentru Morosanu a fost un cosmar acolo, dar pentru noi a fost un învătământ. Noi am învătat multe de la el, cum trebuue sa fii un om mare al româniei, si sa poti să rămâi om intre câini si oameni răi. Cel mai frumos suflet de om. 👉❤️👈

 63. Gina Stan

  Om cu caracter

 64. De Io

  😘Bianca!

 65. De Io

  "Moșule ce tânăr ești..." ce repede a trecut timpul!

 66. Lilli Cocco

  Bianca inbräcatä asa, face Reklamä La papagalul Lui Lobo 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  1. Corina Subrescu

   @Mariana Mariana 😆😆😆👏😘👍

  2. Mariana Mariana

   Iti faci tu singura reclama cu numele tau, papagalul Cocco 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

 67. De Io

  Frumoaselor! Mi-a plăcut emisiunea!😘

 68. Lilli Cocco

  Bianca vorbeste numai De Ana si etc., persoanele care ai trimit Bani si pachete 😆interesul poartä Geduld👍

 69. Elena Parvu

  ❤❤❤

 70. Dahlia kovacs

  Imi place ca in continuare o ții lângă cu strategiile grupului etc in timp ce tu te prefaci ca nu ai încercat sa faci același lucru cu Leana și Indianul 😂😂😂 hai lasă-ne cu falsitățile astea. Ca in toate reality show’urile in care ai fost ai demonstrat ca ești o persoana falsa care merge cum bate vântul!

  1. Dahlia kovacs

   @Simona Butoi eu nu vorbesc despre performanța lui sportiva in afara competiției din Survivor. Eu vorbesc despre caracterul sau lipsa lui pe care le-a dovedit de nenumărate ori in competiție. Sa nu uitam de acel moment când îl aplauda pe Culita pe la spatele lui Jador, ca mai apoi sa nu își asume! Acel gest îl definește ca om.

  2. Simona Butoi

   Doamnă dragă, crezi ca a fost fals și atunci când a adus nenumărate victorii , României?! Acest campion este cunoscut in nenumărate țări datorită victorilor , nu a strategiilor!🤐🤫

 71. Rodica Petrut

  Felicitări Moroșanu pentru,evolutia de la survivor tinând echipa unită si discursul tau din consiliu un campion adevarat si intelept esti unic prin felul tau de om luândusi la revedere de la ambele echipe bravoooo !

 72. Lilli Cocco

  Bis esti frumoasa foc mai Frumoasa de cit Bianca Comänici 🌹🌹🌹🌹🌹

 73. Marius Aurel Caldararu

  Bianca și Cornelia,...iubitelor mă faceți să cred în zodii !!!

  1. Niculina NECULAIDE

   😂😂😍😍

 74. Irina Serban

  FELICITĂRI doamnelor !

 75. Victoria Dolog

  Felicitări Cornelia pt.interviul cu Moro , a fost f. bine că nu a fost Alex nu este bun ca modelator nu știe să poarte un dialog cu invitații cu care vorbește. Sunt multe lucruri de spus de Moro , noi care am văzut evoluția lui la Survaivar nu a fost un sportiv așa bun , sunt multe de spus despre el în general , mă opresc aici cu comentariul meu....

 76. Sf Ge

  O emisiune frumoasa cu doamne frumoase !

 77. kami personal

  imi plac ana si bibi cum sunt imbracate!!

 78. Ana Maria

  Felicitări Cătălin esti un om de nota 100 multa sanatate!❤❤❤

 79. Luminita Lungu

  Felicitări pentru emisiune santeti foarte frumoasare.

  1. Corina Subrescu

   😘❤️😘❤️😘❤️🤗

 80. kami personal

  dna cornelia, sa va faceti bine! 💐