Serghei Mizil: Pictura e singurul lucru care m-a interesat vreodata - Aproximativ Discutii cu Gojira

HappyFishTV

392 K vizionare370

  Serghei Mizil este invitatul de astăzi al podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde vorbește despre: Amintiri din comunism, Relația sa cu familia Ceaușescu, Întâmplări din viață personală și alte subiecte captivante.

  Serghei Niculescu-Mizil este fiul unuia dintre membrii de vârf ai nomenclaturii PCR: Paul Niculescu Mizil, fost membru al Comitetului Politic Executiv al PCR, care a participat la evenimentele din decembrie 1989 iar în 1990 a fost judecat alături de alți membri ai CPEx. În timpul procesului, Paul Niculescu-Mizil a spus că s-a opus deschiderii focului împotriva manifestanților de la Timișoara, opoziția lui înfuriindu-l pe dictatorul Nicolae Ceaușescu. Paul Niculescu-Mizil trecea în PCR drept un comunist cu "față umană" iar istoricii de stânga afirmă că a jucat un rol important în 1964 atunci când politică României s-a desprins de tutela Moscovei.

  Serghei Mizil a urmat cursurile Facultății de Arte Plastice și a făcut pentru Fondul Plastic rochii, curele, a vândut tablouri. A fost plecat mult în străinătate unde vindea tablouri de ale sale.
  Încă de mic a început să se ocupe cu mici afaceri, vrând să răzbească prin propriile sale forțe. Aducea de afară aparate video, casete, geci de blugi, blugi, pe care le vindea.

  Câștiga destul de bine din această afacere. Până în 1989 nu a avut acces direct la putere dar s-a învârtit în mediile ei. S-a făcut din ce în ce mai cunoscut datorită aparițiilor sale la multe emisiuni tv. A cochetat și cu actoria, interpretându-l pe Radu în filmul “Marilena” în 2008.

  Afaceristul este cunoscut pe piața gastronomiei Bucureștene, mai întai ca acționar al restaurantului "La Cena", care este un restaurant de succes, ce se bazează pe bucătăria italiană, fiind situat pe Maria Rosetti și în proiectul ”La Cena 2”, de lângă Casa Căsătoriilor, din Sectorul 3.

  În afară de cele două restaurante, cel din București și celălalt pe litoral, la Constanța, acum este în majoritatea timpului șef de șantier. A ieșit din zona de confort profesional, adică afaceri cu restaurante și a intrat într-un business imobiliar, afaceristul a construit un bloc cu parter și patru etaje, în zona de nord a Capitalei.  Follow us on the web:
  Instagram: happyfishte...
  Facebook: happyfish.ro/
  Site: www.happyfish.ro/
  Canal clips: rofor.info/less/JKU...
  Gojira: dj_gojira


  (C) & (P) HappyFishTV
  All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
  In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

  Comentarii

  1. rrrcj13

   gojira, daca faci o treaba, cheama l pe Kazi Ploae sa fie treaba treaba

  2. Mesteri Gospodari

   Gojira vrea sa para ca stie multe despre istoria comunismului si comunistilor in Romania...a citit cu o seara inainte de acest podcast 30 minute si acum pune intrebari tampite si concluzii proaste...

   1. Misleading Statement

    asa face cu orice invitat...sa-l vezi cand vorbeste de rap :)))

  3. Mihai

   In orice tara civilizata exista protectia sociala. Romania este o tara imputita!

  4. Beniamin

   coaie , dar trabucul ala s-a stins de o ora =))

  5. Eduard ed

   Legenda !!

  6. Sebi Crs

   De ce nu face o carte Serghei? Omu nu vorbeste prosti.

  7. iacomi daniel

   Că să îl înțelegi 1000%...trebuie sa ii dai un cui ♥️💪🏻💪🏻💪🏻

  8. nec

   ce tigari fumeaza Serghei ?

  9. Constantin Gomoescu

   De unde plm stii tu ca la ora 5 toți erau la film? Nu ți dai seama ca esti în plus?

  10. Constantin Gomoescu

   Poate ca niciodata nu vei fi mai idiot ca acum, Domnule Gojira. Nu sunteți deloc pe subiect. Doar vreți să impresionați invitatul.

  11. Constantin Gomoescu

   Mă chinui de 3 zile să-i scriu d lui Gojira. Prietene,ești varză! Nu ai niciun talent pentru podcast. Ai un limbaj de lemn nestudiat. Orice invitat te face muci, fără să te prinzi! Pot sa intreb de ce ți trabucul in mână fără să tragi din el? Ceri brichetă doar la mișto

  12. The Joker

   Nu pot sa înțeleg de ce toate canalele cu content adevărat NU sunt MULT MAI CUNOSCUTE

  13. McDonell Douglas

   2h 07m - ala era muncitor si a luat masini la copii gluma proasta, nu se intampla asa ceva

  14. Daniel Sotreanu

   Cel mai jenant prezentator (host) pe care l-am vazut in viața mea!!!

   1. Daniel Sotreanu

    @JustSomeNobody pai începând de la țoale si terminând cu stupiditatea întrebărilor si comentariilor la răspunsuri...ma mir cum de a scăpat neinjurat de Serghei😄

   2. JustSomeNobody

    de ce ?

  15. X. Xender

   Nici aici pe youtube nu scap de tine!!!??? Si de multi alti ca si tine

  16. IONUT DOVINCA

   Ai dreptate Serghei suntem niște presuri pentru străini

  17. Lucian M.

   urat personaj.

  18. Andrew VITALYZ

   Poate sa ma critice toata lumea , din punctul meu de vedere personalitațile de acum , cele care traiesc printre noi in momentul acesta sunt mult mai prețioase decat " luptatorii , patrioții , generalii , scriitorii , inventatorii " care au trait in trecut . Sigur îsi au si ei meritul lor in istoria noastra , doar ca au fost straluciti atunci , in prezent să îi lasam sa straluceasca pe acestia pe care îi avem , bun sau rai . Traim in prezent nu in trecut .

  19. 》AnDreii 》

   Respect SERGHEI MIZIL !!!

  20. Safiticuminti Community

   Săfițicuminți!

  21. Dan Turcas

   Aștept cu nerăbdare să o invitați pe Doamna Lavinia Betea!

  22. Andrei Palo

   Decât "Micul Paris" mai bine "Mică China".... Bravo Serghei l-ai pus cu botu pe labe pe Goji!!

  23. Hasuo

   Unde e Mizilu? partea 2?

  24. Hasuo

   Te-a sucit mizilu cum a vrut nici nu ți-ai dat seama

  25. Sorin Frl

   Dacă doriți sa vizitați ceva din adevăratul trecut ,, Scrisoara , județul Mehedinți

  26. Sorin Frl

   La minutul 2.11.0 mare adevăr

  27. Petru Rares

   Dacă vă iau după codul penal,ce se alege de voi!😆

  28. Petru Rares

   Ești terminat,man!Cum a venit Serghei la tine,nu știu!Mai ștergi și comentariile !Ești adevărat!😆

  29. Ambassade du Burkina Faso à Paris

   Ca să vedeți nivelul de inteligență al lui Serghei: Deci într-o parte din podcast înjură vestul Europei și-l ridică îl slăvi pe Ceașcă că eram puternic și aveam cojones și nu ne comenta nimica. După la 58:46 , ne spune cum că a rămas marcat de faptul că atunci când se întorcea din Germania unde era lumină, aveai tot ce vrei, curățenie ajungeai la sărăcia, jegul și lipsa luminii din România. Păi bossul meu bossulică, te decizi? Era Ceaușescu cel mai tare sau eram vai de curul nostru, niște săraci jegoși și fără căldură? O fi de la alcoolism, uită ce zice după nici 5 minute.

  30. Brain Washed

   Adica asta e martor cu ce s a intamplat la revolutie and we just moved on ?!

  31. Nicolle V

   eu am ramas masca!!!! si nu neaparat de povestirile lui Serghei(care da! e senzatie, unic,irepetabil,indubitabil,incomparabil)... surprinderea mea a venit la asemanarea vocii reporterului (a lui Gojira) cu cea a lui Mihai Morar....cum e posibil sa semanati asa de mult?

  32. didi voicu

   O rușine, domnu' doctor! Gunoaiele trebuiesc sa locuiască la gunoi, iar specimenul ăsta n-ar trebui sa mai vadă vreodată lumina zilei. N-ai vomitat după ce ai terminat de vorbit cu nulitatea asta??

  33. Preda Bogdan

   `68 Cehoslovacia

  34. dexqadata

   omu are nokia 3310 :)

  35. daniel1 lungu

   paiLaFinalMizilArAveaRaspunsulDc.APlecatNadiaDarNuPreaPoaSaSpuna.Pai,PeBune,DeUndeStieElDcAplecat?

  36. Edi Tone

   Gojira tot interviul “Da ai dreptate” “Aici iti dau dreptate”

  37. daniel1 lungu

   domnuMizilCaArePersonalitate,MeritaSa-SiIaMicrofoane(lavaliere),CaEstePosibilSa-SiPermitaCalitateDinPrima,ComparativCuAltiROforriSaraci,SaSeAudaMaiNormal.

  38. Alin Lupu

   Ce grohăhau ,ce bașini 🤣🤣Ba e mortal omul asta . Nea Serghei șmecher din garda veche 💪💋Respectele mele

  39. Stingray

   Gojira ești pe lângă istorie și politică. În rest, respectele mele !

  40. d33phouse

   Ce gangsta e Mizil are Nokia 3310 :))

  41. VTErika241086

   Părere mea e ca voi ăștia de îl aveți pe Serghie ca invitat in podcasturi, trebui sa puneți mâna și sa scrieți o carte , doua! Caci oameni ca el ,pa și pu la revedere! Nu mai sunt, și nu or sa mai fie. 😂 n-are nici o treaba și e foarte asumat.

  42. VTErika241086

   Exact aceeași mizerie și manipulare se întâmpla acum , la 32 de ani dupa revoluție , aceeași hoți , mizerabili ne conduc viețile către haos ! Istoria se repeta din păcate!

  43. Ionut Grigore

   Si cum a plecat ea daca era monitorizata?

  44. Manu Sir

   Cumva era de așteptat ca d-l Mizil să ia total apărarea securitatea și să meargă pe teoria conspirației propagată de securiști. Clar că Iliescu și ai lui care au confiscat revoluția au avut ajutor din est, dar și să zici că n-au existat teroriști, că nemulțumirea și curajul oamenilor care au ieșit în fața tancurilor în Timișoara, șamd, e trist. A fost o revoluție reală, făcută de oameni...dar care a fost apoi exploatată inteligent de eșalonul 2, corect, și direcționată unde trebuie. Dar sistemul a luptat pentru Ceaușescu până-n ultimele zile când a văzut că nu mai are rost, și a trecut de partea revoluției. rofor.info/house/video/0oGRqIOfapiTxNo.html Faza cu Cehoslovacia e o mare exagerare, Ceaușescu nu s-a opus, pentru că habar n-avea. L-au trezit la 4 dimineața, a făcut mitingul ăla, n-a fost deloc spontan, l-a făcut că s-a temut de invazie, și dorea populația să fie complet de partea lui.

  45. iuly jock

   Cum dracu sa te asociezi cu astfel de mizerii!!? Noaptea mintii!

  46. Emil 30LO3573

   RESPECT MAXIM PT ACEST OM ASTA CHIAR ARE SANGE ZICA TO SI MI-AS FI DORIT CA INAINTE SA O MIERLEASCA SA ZICA TOT ABSOLUT SI ZIC MIERLEASCA CU TATA STIMA NU AS VREA SA MOARA NICIODATA

  47. Radu Debu

   Mama....cel mai tare podcast...bravo

  48. A DM

   Cum ma sa poți sa asculți podcast-uri cu mizeria asta de “gojira” ? Noroc cu serghei

  49. Cristian Ionica

   Invazia Cehoslovaciei a fost in 1968, 20-21 august nu in 1969.

  50. George Stanciu

   Omul e fenomen

  51. Alex Xiyy

   Credea ca serghei are maxim 55 ani

  52. Atelier Cenescu

   Respect! N-aș fi crezut că o să folosesc acest cuvânt în același paragraf cu numele lui Serghei Niculescu-Mizil...

  53. Romulus Milea

   Invadarea Cehoslovaciei a fost în 1968, au participat 5 țări din fostul bloc comunist, în frunte cu mama Rusie.

  54. Marius Polcovnicu

   Vreau să jtiu și io ce e neomarxismul, că am auzit că tot vin pe val din Occident

  55. Christopher Hayes

   Goji, e singurul Podcast in care n ai ținut pasul cu invitatul și nici n o sa poți sa l ții vreodată, dar îți mulțumim pentru inițiativa !

  56. Alex Toma

   Gojira săracu cea mai tare a lui a fost că a traversat pe roșu 🤦🏻‍♂️🤣😜….s-a găsit cu cine sa vorbească ,se vede că nu-l halește pe Serghei , îl judeca in gând 🤦🏻‍♂️🤣😡…fătalăuleee🤣🤣🤣🤦🏻‍♂️🤣🤣🤦🏻‍♂️…trezireaaaaaa

  57. Reformas Farkas Ciprian @Oficial.

   youtube.com/shorts/OIQGuMtogtk?feature=share

  58. Marius Nicolae

   imi place cum se uita Goji dupa ce pune o intrebare suprizantoare 🤔 zici ca l-a lovit d-aia buna

  59. xCaddy1

   Singura problema a individului e deficienta de exprimare, se chinuie putin pana scoate o frază, in rest, tragico-comic personaj.

  60. Voinea

   1:13:04

  61. andrei iulian

   A avut noroc Gojira asta ca ii place lui Serghei sa vorbească, altul care ar fi așteptat sa fie întrebat sau sa poarte și Gojira discuția mai departe se ridica și pleca. Trebuie sa recunosc ca nu l-am halit niciodată pe Serghei, mi se părea ciobănoi, dar omul e deștept, nu ma așteptam să vorbească asa.

  62. Catalin Paraschiv

   Ba, aici ai dreptate 🤣🤣🤣 autist 100%

  63. Haules Baules

   O continuare la acest scurt metraj , se poate ? Te rog din toată inima mea !!! Pls just do it again , it was fking amazing !!! ❤️👏👏👏

  64. Anna hates you

   Ascultandu-l pe Serghei am realizat ca nu stiu nici jumatate din istoria tarii in care m-am nascut.

  65. Alex Gritts

   Unde apare Serghei, bubuie rating. :) Genial podcast, fără caterinca dar cu caterinca.

  66. DaRuZs

   Faci podcast cu Loredana?

  67. cosmin mihai

   Foarte fain podcastul un mic lucru, in România nu putem spune ca doctrinele sunt împărțite sau definite din păcate. Deși PSD a luat măsuri de dreapta e mai mult de centru stânga iar pnl de centru dreapta dar foarte important in România din păcate nu putem vorbi de doctrine sau ideologii

  68. Dr3ameR Official

   Îs la 50:26,gojiraaa faaa videourile mai lungi baaaa ca trece prea repede timpul.

  69. Eduard Dumitru

   Ai scris gresit "pictura". Era "bautura" acolo.

  70. Marilena Vandana

   Recunosc, ca pana sa vad acest potcast aveam o opinie negativa despre Serghei, nu e un om prost si datoria faptului ca facea parte dintr_o familie renumita si a trait intr_o anumita epoca are ce sa ne povesteasca. Respect pentru varsta dumnealui are o coerenta respectabila. Un om deschis cu o viziune giovanile. Ceea ce nu_mi place e ca are un vocabular un pic prea farà perda.

  71. Mădălin M

   BOMBARDIER CLIPU 💪😂✌

  72. Idontwantcookies

   mai fa cu serghei

  73. adquest adquest

   Cat de nepregatit poate fi asta de vorbeste cu Serghei. Rusine mar3

  74. Mr. Sheep

   Episodul asta e Mana Cereasca in vremurile in care traim. Pt ca brusc o mare parte (sper ) din cei dintr-o anumita bula sociala afla despre cum a fost treaba cu Lovitura de Stat din 89'. Iar daca in bula asta majoritatea parerilor despre 89' sunt formate dupa vizionarea unor "documentare" gen Recorder, atunci poate se gandesc ca daca o data "au mintit poporul cu televiziorul" exista o mare posibilitate ca minciuna sa fi recidivat. Very good job guys.

  75. Nicolae Nemet

   Are dreptate Serghei..stiu un caz din familia unui prieten al carui tata si-a pierdut un picior din cauza diabetului si care a primit decizie pentru pensie de handicap pt un an ...cred, cinic vorbind, ca astia merg pe doua variante:intr-un an ori moare ori ii creste piciorul la loc...

  76. FaraTitlu

   De departe, pentru mine personal, asta a fost cel mai bun podcast ever din Romania.. ati aflat lucruri de la Serghei de nici academicieni de istorie si stiinte politice nu va invata.. fara sa pun la socoteala, arta, sfaturi economice =)) si cum sa ai coaie tati ca despre asta e vorba.. Respect Gojira si multa sanatate frate!

  77. Zania

   pai ei injura aici si nu ii opreste nimeni 😅 genial

  78. iancu marius

   Felicitari pt podcast , Serghei esti mare,pt ca spui lucruriilor pe nume !!!!! !

  79. florin petre

   pictura cu micul prin mustar

  80. BlackWinn 96

   Cred ca asta e cel mai tare Podcast văzut vreodată de când sunt podcasturile

  81. Sergiu Ilie

   Serghei pentru Prezidentiale!!!!

  82. GabrielP

   Cumetre ai zis "aici ai dreptate" de vreo 4000 de ori. Are dreptate oricum cu tot, da mai schimba vorba

  83. Dumitru Neculae

   Mare amator de ciordit tablouri !

  84. Dumitru Andries

   Um om cu o verticalitate de invidiat. Bravo Serghei Mizil

  85. Gianina Moise

   wow, ultimul minut ....strong

  86. Adrian Oneightseven

   credeam ca-mi dai m... :)))))))))) auu Serghei

  87. Silwiu

   stop making famous stupid people

  88. Mirela Fisu

   Bravo Serghei 👏respect

  89. BeeAPro Mihail

   Serghei 1 an din viata as da pt 1 ora cu tine

  90. Vicol Vlad-Ovidiu

   Imi pare rău să spun, dar nu pot accepta că cineva vine și spune "mamă ce tare era Ceaușescu, că a făcut Combinatul Siderurgic la Galați " dar sție cate împrumuturi s-au făcut? Industrie ? Ce industrie? Era doar o rivalitate cu sovieticii, făceau o industrie de toata jena asa rapid cât să spună care e cel mai tare. Șmecheră industria,deștept Ceaușescu, dar știi câți oameni munceau pe 2 lei/lună,câți oameni au murit pt o mizerie de clădire? E ușor să îți iei casă în spate și să pleci?

  91. Adam Stefan

   un smecher un mafiot al aniilro 80 90 nu gainari si bombardieri din ziua azi

  92. Alex Max

   Serghei e meseriaș și un caracter aparte!

  93. Adrian Razvan

   Totusi ma intreb cum nu la eliminat sistemul ca era usor sa il rezolve .....stie el multe dar nu zice si asta il tine viu cred....

  94. Silent GG

   Il mai asteptam pe Domnu-l Serghei 🥰😍

  95. Ale Dale

   Wow...cam asta e realitatea!!!

  96. Andrei Motora

   Vrem partea a 2a !!!

  97. KilkennyElements DJ

   Asta e cel mai prost host pe care l-am văzut vreodată. Din toate punctele de vedere.

  98. CGB BOY

   ❤️❤️👌👌✌️✌️

  99. canivet prest

   finalul este epic!

  100. Sam with a hat

   Nu prea inteleg... .Pai cine naiba a tras la revolutie daca nici aia de la Securitate.