Noi dezvăluiri despre politizarea instituțiilor: un animal politic și o chelneriță angajată inginer

Recorder

1 mil vizionare487

  În urmă cu două luni, Recorder a dezvăluit ( rofor.info/house/video/q4ydoXd6hZzIo84.html ) că, în majoritatea județelor din România, Partidul Național Liberal a instalat la conducerea administrațiilor bazinale și a sistemelor de gospodărire a apelor oameni fără niciun fel de pregătire în domeniu, recomandați doar de carnetul de partid.

  Acum vă arătăm, cu dovezi și cu înregistrări din interior, cum numirile politice de la șefia acestor instituții sunt doar o parte a acestui fenomen revoltător.

  La Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad este director Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. Acesta se recomandă subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru” și le cere specialiștilor din instituție să accepte angajați care nu știu nici măcar cum se măsoară debitul unui râu. Recent, la departamentul de apărare împotriva inundațiilor a fost angajată o tânără care a fost chelneriță la barul Master din Iași.

  Un inginer din instituție s-a hotărât să vorbească despre incompetența endemică din cadrul Apelor Române, convins că, mai devreme sau mai târziu, politizarea acestei structuri va fi plătită cu vieți omenești.

  --------------

  Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/ sau aici www.patreon.com/recorder

  Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:

  site: www.recorder.ro

  pagina noastră de Facebook myrecorder/

  contul de Instagram recorder.ro

  Publicat pe Acum 5 luni

  Comentarii

  1. Recorder

   Conținutul nostru este gratuit, însă n-ar fi posibil fără oameni care plătesc pentru el. Salariile jurnaliștilor, deplasările în țară și toate celelalte cheltuieli necesare pentru funcționarea unei redacții sunt susținute din donațiile cititorilor. Ne poți susține aici: bit.ly/35XjUEU. Sau direct prin opțiunea de membership disponibilă în ROfor: rofor.info/less/hDQ6nYN6XyRU-8IEgbym1gjoin

   1. Iacob Dani

    Și ia așa suntem conduși de prosti și curve penale care nu au nici un habar ,Doamne ajutane sa scăpăm de oameni astia

   2. 2003stefy

    5 euro donat

   3. NTV

    @Lucian BUJOR Ori est prea spalat pe creier ori esti prea prost. 1) Nu conteaza PNL,USR,PSD la orice partid daca se intampla era grav. 2) Ei s-au luat cu inversunare de orice partid: cauta reportajul despre PNDL de exemplu daca vrei sa vezi de PSD. Nu mai comentati aiurea.

   4. Refugiul tau Mental cu Stefan F.M.

    Este grotesc și jalnic faptul că un grup ca al vostru ar trebui să existe într-o țară presupusă civilizată. O țară în care infractorii se bucură de drepturi și oamenii buni au obligații. O țară în care legile sunt simple recomandări. O țară în care corupția a depășit nivelurile lumii a treia. O țară în care dușmanul poporului sunt propriile sale guverne. Un stat eșuat. Cu un popor care se condamnă să-și repete cele mai cumplite eșecuri. Pe scurt, vă mulțumim că ați făcut munca pe care ar trebui să o facă instituțiile noastre de guvernare și garantii legii și ordinii inexistente. Nu pot participa cu bani dar voi lasa reclamele să curgă până la capăt. Este şi ăsta un mod de a participa la extraordinara muncă pe care o faceți 👏👍.

   5. croitoru Bogdan

    Felicitari pentru munca depusa!

  2. Ilie Enache

   Acest Petru impreuna cu d-soara Iancu sunt de o nesimtire de nedescris,Gabi are coloana vertebrala,sunt curios ce studii are d-soara,nu cred ca a terminat Facultatea de Inginerie Chimica din Iasi,ar fi o rusine pe obrazul institutiei,eu tin minte ca sunt Profesori care au coloana vertebrala ,Recorder ar trebui sa sezizeze Parchetul sa ia la puricat studiile acestei individe,cum naiba tu ca Inginer sa nu stii notiuni elementare ....sa fim seriosi!

  3. Alexandru Leonte

   Si se mai intreaba uni de c'è pleaca toti... Domnisoara este tipul de persona care va mai ramane in romania, pentru a freca animalul politic.

  4. Ady _02

   Scuzati limbajul , care nu este deloc unul civilizat dar cred ca la 4:31 raspunsul domnisoarei Simona Iancu este : "Stiu sa fac oral si anal"; 4:46:"Dama de companie" 15:38: Munca in cadrul celei mai vechi meserii

  5. Ady _02

   Probabil o amanta sau o sotie a unuia de la pnl , ce pot sa mai zic dupa cate s.au spus in acest video ...

  6. Florin Oltean

   Asta am patit pe vremea lui Basescu la apele reziduale dintr-o localitate din judetul Cluj, din inginer de mediu (facultatea Babes Bolyai stiinta si ingineria sistemelor biotehnice si ecologice)sà spàl vase ìn Italia..... Si 2 domni ce au terminat la Spiru Haret avocatura cu examene test grilà ce habar nu aveau de nimic m-au înlocuit politic. Acum o duc bine în Uk.....în dezvoltarea aparatelor de reciclare a gazului metan din apele menajere respectiv industriale....(gaz care ajunge în camioane) Nici un parinte în România nu poate să îi spuna copilului “învață ca va fii bine și dacă ești bun vei ajunge sus” pentru că este o minciună ordinara...😢😢

  7. Mugur Seiniuc

   Trebuia întrebată si a cui e vina ca este 66 % hidrogen in apa.

  8. boscan constantin

   ba parca se construiesc navete staptiale, in 2 saptamani o inveti pe duduie.

  9. Mihai Irimia

   Nu are competente studiile Lea făcut degeaba dacă nu are nimic acumulat în creier pact faci f și nu îți intra nimic în creier fa altceva

  10. Liviu Schmiege

   Sa vada si Johanis treburile astea...

  11. The Man

   Domnul Gabi Musteață are foarte mare dreptate. Administrația Națională a Apelor Române este un domeniu foarte diferit și de interes național deoarece implică siguranța pe timpul inundațiilor. Această (club master) care nu are școală elementară. De facultate ce să mai vorbim. A curățat pușca lui (petru avram) care el ar trebui demis de urgență. Ăsta este motivul pentru care România nu se dezvoltă. Din cauza lichelelor

  12. TheXDatabase

   hai ma AOC to chelnerita a fost

  13. ion apostu

   Un lucru nu inteleg! Evident, vina este evidentă! Însă... ma intreb: PSD-ul nu a avut astfel de practici? Nu de alta, dar... seamănă a lucrătură pe lovele multe! Zic si io, nah!

  14. S&M

   Ce perfect ar fi daca nu ati mai pune acel sunet, strensant, de taste. Greu ma uit la un clip cu skipe pentru a ocoli acel sunet inutil.

   1. S&M

    Stresant*

  15. Special K House

   Bineînțeles moldovenii.. :))

  16. Peter Han

   "Cum ați ajuns aici?" "Prin munca mea..." Are dreptate fata... A început de jos....

   1. darkness darkness

    De la catarama pana la buze:))

  17. Stephan Stefan

   Pfoai mama🤦‍♂️d'aia suntem unde Suntem.... E ca si cum ai lua un Muncitor care sparge cu Picamaru' si'l pui Dr.Chirurg... Suntem pe'un Drum Gresit ,Clar😏

  18. Toth Attila

   Lăsați sărmana domnița. Nu o mai hărțuiți! Are abilități speciale, care nu o are nici un bărbat.

  19. 1 ,2si3de0

   11:47 :))))))))))))) ba morrrr

  20. 1 ,2si3de0

   Afla doamna ca pdf este o extensie în care un fișier este transformat pentru a nu putea fi modificat ulterior.

  21. 1 ,2si3de0

   A încurcat xl și word cu pdf.

  22. ionel heris

   Ne miram de ce Romania e cum e,vai de noi.

  23. Ziarul de Ploiesti

   Tovarasu" Bursucu a apelat la tovarasa Vrabiuta, ca sa analizeze continutul apei, dar dumneaei desi "a facut" Facultatea de Chimie nu s-a axat pe studierea elementelor chimice, deci practic nu stie nici sa deschida calculatorul, dar la o adica poate folosi "programul" PDF, daca nenorocitul asta de ecran ar avea touch screen, dar nu are, ca nu e ca la Master Club... Felicitari PNL, continuatorul demn al PSD in atingerea sistemului multilateral-dezvoltat de instaurare a hotiei, prostiei si incompetentei ! Animalule politic, marsa ma!

  24. Mihaela Georgeta Atanasiu

   Nu au limite, nemernicii astia. Executati din functii fara drept de apel.

  25. Andreea Chelaru

   Toate astea trebuie facute public intregi lumi sa vada lumea de ce au inundati de ce le moare cate cineva si pierd case si munca de o viata .

  26. Andreea Chelaru

   Si lumea e vinovata ca alege niste capuse si alunecarile de teren tot din cauza ca sau defrisat copaci care sustin munti si absoarbe umiditatea au aparut tornade in romania de ce din cauza unor capuse .

  27. Andreea Chelaru

   E angajata la frecat bastonase preda mai bine manivela la primar si la alti .

  28. Konami PesEvo

   A mai lucrat,in programul video chating 😁

  29. florin chipaila

   Muista clarrrrrrrrrrr

  30. Georgiana Georgiana95

   Niste nesimtiti 🤮🤮🤮

  31. amonimo boy

   Si amanta fostului ministru al transportului Cuc a lăsat-o in consiliul de administratie TAROM

  32. ingrid caroli

   In cadrul unui plan mai larg de distrugere a României se urmăreste desertificarea teritoriului, micsorarea numerică a populatiei, scăderea independentei ei economice….altfel cine ar da câte un milion de euro degeaba coruptilor acestora? Practic, fiecare pârau, râu vor fi pe anumite sectoare supuse la lucrari hidrotehnice, in unele cazuri foarte mari. Nu sunt ocolite nici Siturile N2000 si alte arii protejate. Există foarte multe astfel de lucrări propuse pe ape. Devine tot mai clar că Romania are mai mult decât suficiente MicroHidroCentrale si că pretextul invocat de autorităti privind necesitatea construirii de noi capacităti este o minciună. Din păcate folosind minciuni, coruptie si abuzând legile, multe râuri au fost deja distruse iar viiturile desăvarsesc lucrarea de distrugere. Acesta este motivul pentru care se substituie persoanele competente cu scursuri promovate de partidul PNL. Nu au nevoie de profesionisti fiindcă acestia incurcă planurile criminalilor care au vândut țara pe bucăți.

  33. patchamba

   Bine zis animale politice..,. animale care nu au bun-simț și nici meserie decât dat din gură. Ne merităm soarta. Dacă nu vine un Te epes sau un Vadim la conducerea Țării noastre ne ducem de râpă cat de curând

  34. SORIN Dolache

   Cum va permite-ti nesuferiti ce sunte-ti?Nu o sa fiti iertati creaturi fara pic de educatie!

  35. Lidia Ilies

   Nici cunostinte elementare!!!!

  36. bodyhater

   mi-a zburat orice idee de somn, cu acest mini horror, si in 3 ore ma imbrac sa merg la zugravit de holuri de bloc in londra, mi-e si frica sa mai ranjesc de astazi.

  37. Stancu Alexandra

   Bravo Recorder! Sunteți cei mai buni jurnaliști...... Demascați coruptia din țara românească

  38. Stancu Alexandra

   Sa răspundă penal Petru Avram

  39. Ionica Dragomir

   PNL prosti

  40. Ionel Dinu

   O tara eșuată cu așa conducere păcat că avem oameni bine pregătiți peste hotare și chiar și în tara

  41. ArmiN 775

   Ne mai miram de ce tara asta merge tot in jos? De asta pt ca sunt o gramada de incapabili care ocupa functii de raspundere,de care habar n-au cum sa gestioneze o mica problema,nu mai vorbesc de probleme grave!Si mai grav este ca,asta se intampla si in sistemul de sanatate!

  42. Trandafir Adi

   Toate gunoaiele ies la suprafață așa ca astea angajate pe pile și pe poalele în cap.

  43. Sebi T

   Nu am putut urmari pana la sfarsit reportajul sufocat de indignare. Este revoltator, atata fiscalitate in tara asta ca sa-i facem cu salarii mari pe niste nesimtiti incompetenti cu tupeu. Indiferent de culoarea politica, toti o apa si un pamant. E jale fara speranta. Eu cred ca-i vremea de o greva fiscala civilizata. Revin. Intre timp am vizionat tot reportajul. Bravo Recorder! Doar cu cei curajosi ca voi mai are poate tara asta o sansa.

  44. Musat Andrei

   Știți ce e cel mai trist la român? Până nu vine apa și îi ia casa, nu se trezește și asta e valabil pentru tot, până nu se întâmplă ceva critic

  45. catalin gazdac

   Caut post de muncă, sunt omul bun la toate!!! Să mi scrieți pe calculator

  46. Florentinoking Georgescu

   Hărțuită de cunoștințe noi

  47. dodo kmp

   Predau cursuri de specializare în PDF. Garantat, loc de muncă bun, după absolvire 😱

  48. Stefania C

   La 4:20, "criterii prin care ati fost selectata", mi-au venit in minte mai multe... XD🔞 Dar e de plans, iar au fost inundatii masive in Moldova, iar astfel de analfabeti sunt pusi la conducere. Oare ei cum pot sa doarma noaptea?

  49. Valy Valy

   Este aproape ireal ceea ce am văzut în acest reportaj....pur și simplu am izbucnit în plâns, nervi...am râs nervos... Chiar nu este nimeni capabil și suficient de puternic să pună la punct astfel de "oameni"? ESTE INCREDIBIL !!!! Orice aș spune nu ar reda nici10% din frustrarea pe care o simt ..... Cum este posibil sa ne lăsăm conduși de câteva zeci sau sute de tâlhari?!?! Chiar suntem orbi cu toții !?!?!?

  50. Adriana Ana

   Ooooo da cati lucrează in România pe diferite posturi și ei habar n-au ! România e pe ducă ...welcome ! 🤭🤭🤭

  51. George J93

   Eu propun să angajăm șoferi pe postul de medic neurolog....pe principiul "merită și el o șansă"

  52. Popescu Gigi Marius

   Nu ne mai ridicăm in veci ca tară,cu asa fenomene ....toti propusi pe relații....sau altfel....!!!

  53. Chose trk1

   A lucrat pdf! România pe drumul cel bun!

  54. Alex Alex

   Bataie mare de joc in Romania

  55. Stefana Poenaru

   Sincer dacà asi putea pe tipa asta asi duceao sà mearga acolo unde sunt inundati sà meargà cu cartea apelor in mana sà invete . 😡😡

  56. Wayne Pharaon

   Săraca , câtă mu1e a luat ,doar ea stie. Iar asta cu fișa postului in functii inalte , daca se face o evaluare in toata tara 99% nu stiu de ce merg la serviciu...

  57. Florin Giorgian

   Wtf , e nasol ca altii fac facultati si rateaza locurile de munca pentru inculti ca astia

  58. Miriam Ursaciuc

   Uite asa ajung in toate functiile statului niste incompetenți puși de partid si cei cu adevarat profesioniști care au si scoala si stiu si meserie vand pe la kaufland la case de marcat pemtru ca nu au avut bani sau un partid in spate sa ajunga Intr o funcție a statului si sa-si practice meseria pe care a învătato in anii de scoala.mare păcat de asta se alege praful de tot pentru ca majoritatea celor din politica asa au fost si ei la început niste prosti care nu știau pe ce lume traiesc si acum sunt mari si învârt județe..

  59. Nicoleta Iscru

   Buna seara ! Sunt oripilata literalmente ! Din nefericire 😭🤬 Un sistem extrem de bolnav !

  60. Nicoleta Iscru

   Buna seara ! Sunt oripilata literalmente ! Din nefericire 😭🤬 Un sistem extrem de bolnav !

  61. Corina KIRITA

   Doamna Iancu primeste salariu din banii publici platiti de contribuabili romani iar Petru Avram crede ca Apele Romane sunt mosia lui cum domnul Musteata a spus. Sper ca recursul lui impotriva deciziei administrative sa-i faca justitie si sa fie reangajat la locul competent ce-l ocupa. Rusine!

  62. bigtroyan

   Avram,ipotenuza e un suc facut cu apa din debitul de prostie care-l ai in cap.Sa nu bei asa ceva ca te transformi din animal in curva politica si te supun sefii tai la perversiuni.

  63. bigtroyan

   Cum pot sa-l contact.pe d-ul Gabi Musteata ?

  64. serafim costel

   Cum a ajuns acolo simplu cu PNL ASTAI PE MUNCA IEI DE RASUL LUMI DE LA OSPATAR UNDE A AJUNS SI CUM A AJUNS HA HA HA HA SA LESINI BAI PROSTILOR CEATI FACUT LUATIO USOR A UITAT MESERIA A UITATO ACASA

  65. serafim costel

   Cum pe prosteala ,cin e prost sa intre la PNL CA PRIMESTE UN POST DE DIRECTOR SAU AN ALTE FUCTII UNDE SA IASA BANI RESTU NU MAI CONTEAZA

  66. Razvan Oprea

   Domnișoară știe să lucreze atât în PDF cât și în PLM și JPEG și MP3🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  67. Maria Budai

   Ce competenta? Bine ca este frumoasa, ce-i mai trebuie minte?!

  68. Bogdan Teo28

   De curiozitate. Ce s-a cu acea domnișoară?!

  69. Neacsu Danut

   Domnul Musteață nu a lucrat la "master"... 😜

  70. Neacsu Danut

   Știi ce-mi pare mie rău, că nu i-ai pus și alte întrebări lui Bobiță ăsta care nu ar avea loc la Las Fierbinți... Bă ești prost?

  71. Stef Fcp

   Cine e aici dupa ce a inceput ancheta DNA ?

  72. Seba

   Toți directorii găinari își bagă hahalerele in funcții cheie.

  73. DiZzYalbatrosu

   Praful si pulberea sa se aleaga de ei , lemne si pietre , porci infecti in functii, alaturi de prostituatele din jurul lor.

  74. Cri

   Faceți câte-o filiala în fiecare oraș un ONG românesc anti incompetenți în funcții importante ce țin de integritatea românilor, care să solicite demisia lor în caz contrar să îi dea afară cu forța sau diverse metode din instituțiile ocupate pe ne merit pentru a face loc competenței și prosperității ! Este conform constituției României acest fapt deoarece articolul 55 Constituția României spune clar (1) Cetățenii au dreptul și obligația să apere România. Iar asta ar face românii aceia organizați pe baza acelei legi totul filmat desigur 😀 pentru a încuraja și alți români până se curăță țara de intruși !

  75. Theo Ctc

   e ingrijorator si infiorator in acelasi timp, toti paralamentarii, senatorii si ce alte functii importante mai exista de genul in stat ar trebui stirbite de imunitate politica sau de beneficiile pe care le au in urma obtinerii unui astfel de post, trebuie sa-si castige painea exact dupa meritele si competentele lor....pana atunci nu se schimba nimic

  76. mihai mihai

   nenorociti de politicieni, o sa duca de rapa tara asta

  77. Bumbu Cristi

   www.biziday.ro/suceava-sase-persoane-trimise-in-judecata-de-dna-in-dosarul-angajarilor-la-administratia-bazinala-de-apa-prut-barlad-a-unor-persoane-ce-nu-aveau-competentele-necesare-ocuparii-posturilor-sunt-vizat/ 10x Recorder!

  78. Florin egal

   De ce oare mi-e scârbă...

  79. Elena Sandu

   Incredibil incotro ne indreptam, dupa 30 de ani, aceleasi practici bolnave. Rusine tuturor din PNL, PSD etc. si celor care adera la partide si perpetua aceleasi practici care au imbolnavit tara. Totul porneste de la mentalitatea pe care o au cei care fac parte dintr-un partid. Tara nu e a voastra, voi sunteti ai tarii. O sa platiti curand pentru toate faptele voastre. Schimbarea incepe cu noi, generatia noua. Ascundeti-va sau placati cat mai aveti timp pentru ca miroase a multi ani de puscarie pentru voi.

  80. V.I.

   Sa ne 💩 pe pnl, psd, usr si ce mai e

  81. Cristian Cris

   Ala ce.i tine apararea .... a avut.o deja 😅🙈 vai de mama voastra

  82. Cristian Cris

   Adică femei ieftine ajung in functii?

  83. Paulo GabrielSilva

   la puscarie le e locul la astia,foarte bn faceti antena 1

   1. Windows Security Non-Expert

    Ei nu sunt Antena 1.

  84. Paulo GabrielSilva

   prin pile Dne intra oamenii astia fara cunostiinte,prin sex,etc

  85. Hello There

   Statul roman arunca la gunoi un om ce si a dedicat 25 de ani din viata carierei pentru o curva de ospatarita a unui baron PNL. Superba tara

  86. Bogdan Rusu

   cand vad 463 de dislike ce sa mai vb de romania.... bv tineti-o tot asa si ne mai intrebam de ce suntem unde suntea bv popor roman

  87. Alex Pedro

   Nesimtiti pe fata ☝️😤

  88. Elena Tug

   Sunt in stare de soc!!! Nu pot sa cred... omul asta si a PIERDUT LOCUL DE MUNCA. Cum este posibil asa ceva?!!?

  89. Roxana Ioana Ciciu

   Treci prin materie, dar sa nu stii ce inseamma debit. Mai du-te dracului, sau ce e un baraj. 😂😂😂

  90. Marius Havreliuc

   Ce nu intelegeti? Suntem pierduți ca popor, adio. Sper, cu tot sufletul, sa reușim sa vindem toată țară, poate dacă vin alții, vor fi mai responsabili, naționaliști, pregătiți. Ce a făcut comunismul din noi, nu va reuși nimeni sa repare.

  91. Cristea Vlad

   M am umplut de dispret!

  92. Elena-Mihaela Ristea

   Te chinui anii de zile in facultate si nu te baga nimeni in seama. Si intra oamenii acestia in locul tau! Degeaba astiratii, munca si timp pierdut!

  93. Alex Pașca

   Sa mor, mie imi trebuie ani de munca, de experienta si de cel putin o facultate ca sa ajung la un salar decent, iar ea, primeste postul pe...nimic. Misto asa

  94. Camelia Pretty

   Stiti episodul din Las Fierbinti cand Gianina s-a angajat secretara la primarie? Eh, am avut impresia ca ma uit la episodul ala!

  95. Rares Vasc

   Sunt expert hidrotehnic. Vreau să las aici o clarificare pentru domnișoara, să știe pe viitor. Malul drept e întotdeauna deasupra râului. Iar malul stâng e cel de dedesubt. Știu că pare complicat, dar nu e. Deci: Drept-deasupra, stâng-dedesubt. Reține asta că-ți va trebui pe viitor.

  96. Lulu

   Umflatul ăla habar n-are de nimic când îl întreabă reporterul ‼️🤦👎🙉

  97. Lulu

   Râsul pe pământ, ce DEBANDADĂ este acolo, ajunge director unul care a fost nimic, fără studii doar pe pile ‼️ Săraca nici nu știe ce să zică , SIMONA IANCU, ea știe numai la BAR sau la MANICHIURĂ, gagicuța șefului mai mare are acum servici ca să n-o mai plătească el din buzunarul său ‼️ Așa se întâmplă când familia BUZATU, PSD, este la PUTERE de 30 ani toți intră prin PILE, CUMETRII,PRIETENII ȘPAGĂ, CORUPȚIE ‼️🤦👎🙉

  98. veroniq81

   19:20 pt ca si a luat bani pt postul asta