Belarus: Ultima dictatură europeană

Zaiafet

329 K vizionare285

  De obicei, când te urci într-o cursa Ryanair, cel mai mare pericol e să rămâi marcat de zgomotul asurzitor de aplauze de la aterizare. Pentru Roman Protasevici lucrurile au stat complet diferit. Probabil că niciodată în istorie nu a fost mai scump un zbor low-cost pentru o persoană. În urmă cu câteva săptămâni, pe 23 mai 2021, omul nostru se îmbarca în Atena, urmând să meargă către Vilnius, capitala Lituaniei. Zborul urma să treacă pe deasupra Belarusului, dar Roman știa prea bine că nu e o idee deloc bună să și aterizeze acolo. El era un blogger care se alăturase opoziției împotriva regimului din Belarus, fondând canalul de Telegram Nexta( pronunțat Nekhta).

  Conținut realizat cu sprijinul fraților de la Veridica.ro

  Textul a fost scris neobositul Mihai „Geminschi” Geamănu și se bazează parțial pe cartea:
  Belarus: The Last European Dictatorship bit.ly/3izWZEP

  Capitole:
  0:00 Introducere
  8:30 Belarus - o naștere grea
  25:13 Lukashenko intră în scenă
  36:08 Consolidarea puterii - semnele dictaturii
  49:41 Cum se condolidează o dictatură
  55:14 Eternizarea dictatorului
  1:12:19 De-eternizarea dictatorului
  1:31:38 Criza din 2020
  1:52:56 Cum sună viitorul în Belarus


  Susține conținutul: www.patreon.com/zaiafet
  ZaiaShop: www.zaiashop.ro
  Instagram: zaiafet
  Facebook: zaiafet
  Mail: horia.sarghi@gmail.com

  Aparatură Folosită:
  Cameră: bit.ly/2CRMfNB
  Obiectiv 1: bit.ly/2XroIwM
  Obiectiv 2: bit.ly/2KvvJqM

  Publicat pe Acum 2 luni

  Comentarii

  1. Zaiafet

   Conținut realizat cu sprijinul fraților de la Veridica.ro Textul a fost scris neobositul Mihai „Geminschi” Geamănu și se bazează parțial pe cartea: Belarus: The Last European Dictatorship bit.ly/3izWZEP

   1. Ion Ionesco

    @Cri pt asta nu a fost platit

   2. The M F Maa

    @John Manole nu

   3. The M F Maa

    @John Manole nu

   4. The M F Maa

    @John Manole nu mai

   5. The M F Maa

    @John Manole nu mai este

  2. videos mit ihrem kanalnamen kommentieren

   O minciună rămâne o minciună indiferent de câte ori se repetă. Raportul este o contribuție foarte slabă și un semn de cercetare inadecvată în acest proces. Nu a fost încă definit cu exactitate când o minciună este de fapt o minciună, sunt informații importante reținute sau informații incorecte incluse într-un raport.

  3. Romeo Vicentiu Olariu

   Documentar superb, foarte clar despre situația din Belarus, felicitari!

  4. Aurel Rotaru

   Cind spui ca pe canal este totul avevar, atunci trebue sa ai si dovezi.Nui asa? Nu doar bla bla. Regim dictatorial. In ce regim te gasesti tu la moment???

  5. Alex Corpade

   Heii, te-ai gândit sa faci o videoclip despre experimentul "Universe 25"? Am aflat recent de el și mi se pare interesant și cu potențial de a străini discuții. ;)

  6. Ewald Dieser

   Ultima dictatură? Putin nu este un dictator?

  7. Ella Schmitt

   Nu, ultima dictatură se lăfăie aici la noi, în buricul U.E., dar ne facem că nu pricepem și ne mințim că-i democrație.

  8. Petru Rareș

   Belarus și rep Moldova ,singurele state comuniste din Europa.

  9. Jackson Hannibal

   cum sa-l compari pe Hilter cu Lukaşenko ? Aberatii !

  10. Trip Town Podcast Oficial

   unde sunt aia ce ridica in slavi comunismul??? ca nu-i vad!!!!

  11. Utilizator

   3:54 interesant, dar consider mai potrivit "cum e pe pământ, așa și în cer".

  12. Denis Rusu

   Daca noi nu ne ocupam de politica, atunci ea se ocupa de noi. Imi pare bine ca exista asa oameni ca Horia care se ocupa cu elimenarea analfabetizmului politic. Dar imi pare uneori ca e prea multa rusofobie, ce incurca de a dezvalui bazele problemilor politice.

  13. Denis Rusu

   In realitate in 99 procente de state, exista dictatura. Dictatura minoritara a clasei de la conducere. Chiar si in statele cu o democratie dezvoltata avem doar o viziune a alegerilor libere, alegind doar de fapt din ceea ce iti propun. In sistemul contemporan finantele fac alegeri. Omul de rind doar alege in ce mod si de cine va fi exploatat.

  14. Denis Rusu

   Teoria sedentară (staționară) a bandiților este o teorie a originii statului elaborată de oamenii de știință americani Martin C. McGuire și Mansour Olson. În această teorie, statul este identificat cu un „bandit staționar” care decide să se stabilească pe un anumit teritoriu, să îl controleze exclusiv și să primească venituri de la populație (să efectueze jafuri) pe termen lung. Așa se deosebește de „bandiți rătăcitori”, care vizează maximizarea beneficiilor pe termen scurt. Jefuirile efectuate de un „bandit sedentar” iau forma impozitării regulate, în timp ce un „bandit sedentar” rezonabil stabilește o astfel de impozitare, în care populația rămâne o parte din resursele care pot fi utilizate pentru acumulare, investiții și creșterea ulterioară a volumele de producție și, în consecință, profiturile care sunt impozitate impozitate de „banditul sedentar”. În plus, „banditul sedentar” stimulează dezvoltarea activităților economice și este interesat de dezvoltarea economică a teritoriului.

  15. 7 dEEP mUSIC

   rofor.info/less/jgz-aDiiDtg5QbFNTcU7Iw --- 7 dEEP mUSIC ---

  16. Mihail Cretu

   Mai spune ceva si despre bastinasii din America de nord , in ce limba vorbesc, cum se discurca.

  17. Alexandru Ene

   Ai criticat o țară frumoasă cu oamenii curați. Se vede clar că ești sclav pe bani la stăpânii evreii.

  18. mreya23

   Belarusii isi dau seama deja ca fără mult sânge Lukashenka nu va pleca, dar ei nu sunt gata sa se jertfească pentru libertate. Păcat, au avut 3 zile la dispoziție 9, 10 și 11 august 2020 sa-l dea jos cu cele mai mici jertfe umane posibile, dar nu s-au mobilizat.

   1. Ion Ionesco

    s-au "jertfit" romanii pt "libertate". libertatea sa ramai fara paduri, fara industrie, fara flota, fara invatamant, fara cultura (desi pt unii si iumor e cultura, iar clanta urlaganu e super-cultura). Dar, in schimb, avem supermarket si cocacola... si gay-parade. si guvernanti puși de naiba. mreya, probabil ai 23 de ani si iti fierbe sangele in cap, vrei ghivolt. pacat ca n-ai fost in fata minerilor. acolo vedeai li-ber-ta-te. lasa belarusii in treaba lor. stiu ei cum e bine pt ei. cu exceptia catorva toparlani alde mreya23. mda...

  19. Zinaida Z

   ☝️The truth about Belarus rofor.info/house/video/touapIhxha-Xybw.html

  20. Vasile D. Stan

   ce vrajeala....dictator , ala isi isi conduce un popor ...dar tu ce faci ?? ce comunitate ai condus la viata ta?

  21. Sebastian Morari

   Mama tata, te urmaresc de la 20k abonati, te-ai facut cat casa, ai grija de sanatatea ta, am invatat multe de pe canalul tau si sper sa o mai fac pentru multi ani de acum incolo.

  22. cipica20

   Așa e și la noi ori PNL ori PSD tot aia e 🤣

  23. Adelin Dragomir

   Salutare sa trăiești corpule ceresc... Te stimez și te respect pt munca pe care o faci pe ROfor și pentru lucrurile pe care le știi... Mulțumim că ne faci mai "neprosti" cu materialele pe care le faci cu toate că urmăritorii nu sunt pe măsura muncii depuse însă asta e Romania ne place mai mult Jador sau Țancă ăștia suntem cu ăștia defilăm... Treaba e ca te.ai cam scăpat iar la oala cu sarmale nu vreau sa fiu răuț dar poate trebuie sa iei de la capăt cu mersul în jos, la kilograme mă refer 🙂... Salutare și tine.o tot așa you are the best 👏👏

  24. Ion Ionesco

   "DICTATORUL putea organiza al cincilea rand de alegeri in 2015, pe care le_a FRAUDAT linistit". nicio dovada. doar cuvantul sincer al lui H.Sarghi, corp ceresc. o fi vazut Sarghi din cer ca le-a fraudat. talentat comisar, acest H.Sarghi !

  25. Ion Ionesco

   "LIDERII europeni au impus sanctiuni pentru DICTATOR si o serie de personaje din CAMARILA lui". Mai, Zaiafet, n-ai participat la procesul lui Nicolae Ceausescu? sau al lui Gaddafi? Esti foarte pregatit.

  26. Ion Ionesco

   Zaiafetul deplange "ingroparea democratiei" din Belarusi. Alegeri falsificate. Esti documentat. Pe cand un material despre falsificarea ultimelor alegeri in SUA?

  27. Ion Ionesco

   Zaiafet, ti-ai facut datoria pt care ai fost platit: ai repovestit cartea unui "democrat" occidental, unul din acei "democrati" care, sustinuti de cozile de topor locale, au adus Romania acolo unde se afla acum - malluri, parade ale pederastilor, betie crancena, cocalari la tot pasul, emigratie pe un cap si prostitutie. Asta dupa ce s-a distrus industria si invatamantul. L-ai comparat pe Lukasenko cu Hitler. Da, ambii au pus interesele poporului lor mai presus de tot (spre deosebire de TOTI șperțarii FOARTE DEMOCRATI romani de 30 de ani; si nu doar romani - si ucraineani, si polonezi, si basarabeni, si rusi...). Dar ai trecut cu vederea ca conducerea Belarusului e una absolut pasnica si prietenoasa cu toata lumea. si analogia cu Hitler e absurda si dusmanoasa. Concluzia Zaiafetului: sa iti protejezi poporul, sa dezvolti industria-agricultura proprie, sa nu permiti lidlurilor si auchanurilor sa invadeze tara, sa nu permiti parade ale dementilor, sa asiguri un trai decent tuturor cetatenilor tai E RĂU! E DICTATURA. Trebuie dat verde tuturor rechinilor, sa vina sa privatizeze pe nimic si apoi sa inchida tot ce functioneaza. Sa-ti faci tara doar o piata de desfacere pt companiile supra-nationale. Asta e "democratia" Zaiafetului? Halal!

  28. SRTVT1

   Zaia (pe rusa - "iepuras", folosit ca adresare la catre prietena ta / "iubi" doar pentru genul femenin), cine ti-a scris textul? Miroase a propaganda. De ce nu ati spus despre trecutul lui Protasevici? Cum a participat la maidanul din Ucraina, cum distrugea statuiele lui Lenin, cum a aparut pe prima pagina a unui ziar neo-nazist din Ucraina? Acest om lucreaza pentru destabilizarea situatiei in 2 state fost-sovietice, fiind sustinut financiar de Polonia. A creat un canal propagandistic, in care injura oamenii legii si le publicau datele personale. Si unde este acum canalul? S-au finisat protestele = s-au finisat si publicatiile. Asa oameni trebuie inchisi pe viata. Iar toate sanctiunile impuse Belarusului, nu sunt cit impotriva lui Lucasenco ca dictator, ci impotriva politicii sale externe economice. Belarus are relatii bune cu China, iar Bruxell nu doreste influenta capitalului chinez la hotarele UE. Va rog sa fiti mai obiectivi si sa luati toate punctele in ansamblu.

  29. Cri

   Despre asta nu vorbești că îți tremură chiloțeii ori ești îndoctrinat de programele tv și nu vezi că : alo băiatu ai ratat marea dictatura UE asupra țărilor membre prin impunerea a tot ce visează noaptea comisia europeană și parlamentul european, nu-ți mai atrage atenția asta ? E o dictatură în toată regula de tip URSS indirectă dar cu sancțiuni ;) deci cam directă, trăim neo-comunsim și tu îți îndrepți atenția la o țară care-și vede de treabă și pe care încă nu a pus laba UE. Acum nu mai e voie să fi independent ca țară trebuie să fi în UE să faci ce se dictează de la Bruxelles, îți dictează sub formă ambalată frumos dictatura cu pedepse în spatele ei dacă nu o accepți. De exemplu Ungaria a dorit de la popor la lider să nu fie copiii lor supuși la îndoctrinarea LGBT iar UE a reacționat fix ca URSS dur împotriva ungurilor că cine sunt ei să spună ce vor în țara lor și au încercat tot ce le stă în putere să îi pună cu botul pe labe, păi mizeria asta numiți voi democrație ? Asta e dictatură pe față UE e dictatură nu e democrație ! Putea UE să recomande dar nu să turbeze și sa facă pe dos dorinței unui întreg popor și conducerii din Ungaria ! Nu că aș fi simpatizant al cuiva sunt imparțial dar îmi place adevărul și sa observ independent ce se întâmplă în zilele noastre. În viitor se va vorbii că UE a încercat ce nu a reușit URSS pentru ca aia erau prea direcți ăștia sunt mai versați și cu alte "valori" dar tot dictatura maselor se încearcă mai subtil mai pe față ! Pariu că nu o sa faci vreun material despre realitatea în care trăim că după cum te-am analizat ești supus puterii din prezent și îți e teamă de vreo repercusiune din partea falsei democrații și libertăți de exprimare 😀

  30. SP QR

   Ei la'sat,i, la#sat,i ....ca' foarte curand o sa' avem acelas,i rahat ca in Belarus in toata' lumea ! ....

  31. Carson Parent

   Love your channel, but for us non-native speakers, can you add Romanian subtitles??

  32. Andrei Cîmpan

   Mai bine zis penultima dictatura din Europa,Rusia lui Putin este ultima.

  33. Paul Ungureanu

   Belarusu e un stat artificial, ca așa-zisa Republică Moldova. Soluția constă în desființarea acestor state artificiale. Belarusul e jumate polonez, jumate rusesc.

  34. petru vasilache

   De cand te urmaresc pe tine am învățat istorie în câteva ore ce nu am învățat în 12 ani de școală

  35. EMILIAN TEODORESCU

   Romania azi inclusiv Basarabia si Bucovina de Nord este intzesata de agenti rusi, iar senatoare a Romaniei deschide poarta Amabasadei ruse de la Bucuresti ca la ea acasa, basca cu buchetele de trandafiri de culoare bolsevica...iata ce ati ajuns si unde ati dus tara in frunte cu Paukaritza si criminalul Iliescu Ion. Rusine sa va fie !

  36. EMILIAN TEODORESCU

   Bine ca va ingrijiti de parastasul lui Lukasenko si al Bielorusiei bolsevice dictatoriale, dar cand veti incepe sa va ingrijiti de "republica" Romania unde in primul rand sistemul statal de republica este ilegal si luati in consideratie ca Monarhia Constitutionala nu a fost NICIODATA abrogata de catre Paukaritza si nici de urmasii lui care au sarit uluca noaptea la Palatul Regal de la Cotroceni. Romania nu a avut niciodata nimic in comun cu "republica voastra" . Prtofesorul W.K. Johannis cu "guvernul meu" schimba guvernele precum camasileindiferent ca sunt comunisti sau neocomunisti sau mafioti. Republica voastra are un miros greu de comunism si pana cand nu se va face curatenie generala impotriva comunistilor, legionarilor, neocomunistilor si oligarhilor care sunt numai si numai din nomenclatura NIMIC NU SE VA SCHIMBA IN ROMANIA. Voi continuati sa dati peschesuri poporului bietele gaini poloneze ca antibiotic iar monarhistii vom continua sa va spunem adevarul si nu numai voi dar si bietei suflari a oamenilor din Romania. Nu va place adevarul ? plecati , Romania nu are nevoie de republica voastra. Hai pa !

  37. Mihaela Nistor

   Horia, iti transmit toata admiratia mea pentru ceea ce faci impreuna cu echipa ta. Acest documentar este din punctul meu de vedere comparabil/superior celor facute de reporterii bbc si merita tradus si distribuit in toate tarile.

  38. Betelgeuse

   si cand te gandesti ca noi stam rau, astia.s vai de capul lor si corea de nord la fel

  39. Никита Яковлевский

   Спасибо за освещение!/ Vă mulțumim pentru iluminat!

  40. Radu Leu

   Ultima dictatura din Europa?? Ce gluma proasta e asta! Aproape toate tarile europene, inclusiv Romania, sunt conduse de regimuri dictatoriale, cel putin de un an si jumatate!

  41. Ioan Lihet

   Ce vorbim în România e cea mai mare dictatură ,când tu nu poți să decizi asupra corpului tău .

  42. Dedu

   Limba bielorusa mai este vorbita de 15-20% din populatia Belarusului, bielorusii sunt 70-80% rusificati.

  43. B A D

   De ce mi se pare că anumite chestii relatate încă se întâmplă și în prezent 😕

  44. Alexandru S

   Am pus like. Angajați un istoric profesionist Rusia Kievleană nu era imperiu. Statul Polonez era mai democratic ca UE, Ar mai fi și alte observații.

  45. Frunze Iacob

   îmi place cum vorbești și ce vorbești dar ai o pronunțare de chestii rusești ca ma enervez când te aud. de unde vine dorința asta de a pronunța s ca z și f ca v … și mai și bagi niște i pe lângă e non-necesar.

  46. Lisnic Vitalie

   Bravo Lukasenko. Naționalistul care nu a putut fi distrus de globaliști

  47. George Anescu

   Nema maskaras, nema vaxinuri, nema lockdown, a dreak dictatura! In curand n-o sa ne mai dorim o tara ca afara, vom dori o tara ca-n Belarus!

  48. Nicolae Prisacaru

   Multumesc.

  49. ruvimialenicol

   Si cum adica " Belarus Ultila dictatura europeana??? Poi Rusia ce este???? Democratie????? Hai sa fim seriosi

  50. ruvimialenicol

   Practic , Belarus , o tara cat romanica s-a pisat pe UE si toate acordurile internationale cu privire la exploatarea spatiului aerian. Cu alte cuvinte , un singur om face ce vrea pla lui , fara sa dea explicatii nimanui. Ce sanctiuni au primit din partea UE??? Nu le mai cumpara motorina , nu le mai cumpara armele , tutun si alte chesti din astea. De oarca ei ( Belatus) nu pot vinde toate astea in ametica de sud , prin intermediul Rusiei sau Chinei.

  51. elena arion

   Cat de corecta este harta in care prezinta cu cat la suta a ajuns sa fie contaminata cu caesium o tara in urma accidentul de la Chernobyl? Asta pentru ca am vazut tari care efectiv sunt învecinate cu Ucraina dar aveau un nivel mult mai mic decât cel din Romania.... Si asta sa zicem ca e pentru ca a batut vantul in directia opusa.... Dar cum se face că Moldova are un procent atat de mic de radiatii mai ales ca aceasta e intre Ucraina ( deci de unde veneau practic radiatiile dar care dintr-un nu stiu care motiv nu avea totuși cea mai mare concentrație pentru ca au fost altii mai nefericiți) si Romania care avea totusi o cantitate semnificativa de radiatii ( daca ne uitam la legenda).... Ideea e, cum naiba a batut vantul de a trecut de la Ucraina la Romania dar cumva a evitat Moldova suficient de mult, adica inteleg ca probabil au fost impinse de curenti spre tara noastră, dar fiind atat de aproape de sursa ma așteptam sa fie tot cu portocaliu ca si noi nu roz sau ce culoare o fi aia.... Si cata bafta au avut cei din Lituania ca desi sa se afle intre Belarus ( care avea aproape aceeasi concentrație ca si Ucraina) si Rusia mica ( punctul negru de pe harta ce are cea mai mare concentrație caesium) si ea sa aiba un procent atat de insimnificativ ( daca le comparam cu ceilalți) ? Mai ales daca ne luam si după asa zis traseu al vantului😅

  52. Andrei Vlad

   😂Si la noi este dictatura,sub alta forma da tot dictatura se numeste.

  53. BrownBear

   Bine ca e acolo dictatura si la noi, unde numara STS voturile cum doreste pentru a-si pune jupanu' "guvernu' meu", e democratie))) Vai de capul nostru, cand se intampla sa aiba curent electric, romanul e expert in toate, mai ales daca e vorba despre altii de care nu are de fapt niciun habar; numai in ale lui, indeosebi cand trebuie facut ceva propriu-zis, nu mai e specialist si cunoscator.

  54. EMILIAN TEODORESCU

   aiurea ultima ! in Rusia dictatura a mafiei? in Romania dictatura mafiei securiste, legionara si comunista, in Ucraina dictatura mafiei, Deci Romania, |Bielorusia, Ucraina, Rusia sunt absolut similare - oligarhi comanda !

  55. Ifti Flo

   De ce e o dictatura? Ca are un lider care nu vrea sa isi vanda tara?

  56. vadsolyom

   Propagandă..Sorosista de inalta speta si prostie!!!!

  57. Cristi Tanase

   Miroase a propaganda. Cine a scris foaia?

  58. Stefan Lucian Vladescu

   Ma sperie gandul ca nici noi nu suntem prea departe de un astfel de scenariu...

  59. Parcănue

   Putin & Lukashenko wants to know your location.

  60. George Ionita

   Deci nu e adevărat că Gorbaciov a desființat URSS așa cum crede Occidentul . Sa nu uitam de Elțin . Sub masca CSI au dorit să mențină influenta sovietică .

  61. George Ionita

   Deci se poate și mai rău Noi credeam că am dus-o foarte rău sub ruși . Dar ei au fost mai asupriți .

  62. Kosti Movileanu

   te-ai gandit sa traduci materialul in bielorusa sa vada si ei/ Mi-ar placea sa citesc ceva asemanator zis de un strain despre ce se intampla in Romania... Astfel poate iti si maresti numarul de abonati si de vizualizari...

  63. android telefon

   Rumania

  64. Gabi Moldovan

   ...nici cu stanga nici cu dreapta ci cu :toporu'.....😂

  65. Nicu Prunar

   Belarus stat criminal condus de un scelerat .!!💙💛❤

  66. Victor Preoteasa

   Va rog frumos!!!! Rezolvati problema cu microfonul pt. ca se creeaza destul de des reverberatii nasoale. Antifonati mai bine studioul, sau faceti ceva..

  67. Walter Kondor

   Istorie contemporana perfecta la o cana de cafea ❤️

  68. fara nume

   Hm,momentul acela cand un porcar ajunge tiran...Dovada vie ca exista mai multe universuri paralele .

  69. Botond Szász

   Faci o treaba foarte buna dom'le! Apreciez si iti doresc spor!

  70. Gimi Cozmin Călin

   Cam lung dar interesant..

  71. mariniuc ciprian

   cata munca faci... bravo!

  72. Catalin Petrariu

   Penultima 😁😉

  73. Ismail Paine de circ

   bine i-au făcut 😂😂 l-au mătrășit băjeții pe fraer. la ei acasă ei fac regulile. degeaba țipă occidentul ca ii arestează agitatorii infiltrați. aia e..

  74. adi currant

   dece nu ai facut o comparatie cu deturnarea avionului presedintelui boliviei in care se pretindea ca se afla snowden ?

  75. Dan P.

   Felicitari! Foarte bun comentariul.

  76. Răzvan DRM

   Ultima dictatură europeană?! Păi domnu' Zaiafet, tu nu vezi ce ideologie este promovată la Bruxelles? Ăștia nu sunt dictatori? ...

  77. Ilie Enache

   Acest Lukashenk este un individ cu probleme la mansarda exact ca si Putler,Erdogan si Kim,cu acesti indiviizi nu poti discuta decat cu bata in mana!

  78. Gabriel Marinescu

   Super documentar!Felicitări!

  79. Anonimul

   👍👏

  80. Dumitru Andronache

   Homosovieticus...? 🤔🤣🤣🤣🤣Resect 🅰️tenie..... cad 🍅...... Big 🤟

  81. Amos Vesa

   Nu e primul incident de acest gen. Austriecii au deturnat avionul lui Evo Morales ca sa-l prinda pe Snowden, la "recomandarea" SUA. :) Si nici Snowden nu-i criminal de razboi. :(

   1. Alin M

    Nu o sa vezi clip despre asta.

  82. ce este înauntru?

   După acest clip, mare grija când zbori sa nu te oprească :)) bun clip. 2 ore de condus au trecut foarte repede. Salutari

  83. Alexandru Grosu

   Super.

  84. Constantin Canciuc

   Cât de drăguță e ființa asta, cât de pozitivă! So, we can just check some facts! :) rofor.info/house/video/2LB5qH6Nr9ql2JM.html

  85. android telefon

   Nu uit

  86. android telefon

   Muie România

  87. Iurieti Vladut

   Treaba ta, Horia! Macar priveste partea buna. Daca o sa mergi si tu in vacanta in Vilnius si te deturneaza astia, o sa devii martir al democratiei si o sa le dai pretext celor de la ONU sa ia masuri revolutionare impotriva regimului Lukashitko. Partea rea ...eh...cativa dinti lipsa in gura, otravire cu pentaoxid benzoic cianhidric (am inventat-o, nu va chinuiti sa cautati pe net =)) ) ...usual stuff!

  88. Bogdan Cretu

   POATE FI NUMAI UN SOU DCA EL E OMUL LOR E O MICA HARTUEALA PENTRU LUCASENKO EARA

  89. iMature01

   Homo sovieticus 💀💀💀💀💀

  90. vali7397

   Belarusi sau bielorusi ?

  91. Alex Valea

   "Act fara precedent" dar cand Obama a ordonat ca avionul presedintelui Bolivian sa aterizeze crezand ca il are pe snowden la bord? Bai sunteti mancatori de cacat bine nu asa...

   1. Argon Litium

    gagautza doar a interzis intrarea in spatiul catorva tarii europene si tu ai face la fel - eu sunt 1000% fan Snowden - dar avionul i sa interzis intrarea in Franta si a aterizat in Austria caci se afla in acel spatiu avionul nu a fost perchizitionat si nimenea nu a fost arestat - caci era teritoriu bolivian da gestul este de obraznicie enorma sustin dar nu compara cu ce a facut belorusombecilu ala de dictator

  92. iMature01

   *corp ceresc* 💀💀💀💀💀

  93. Dai vointa, iei putere!

   Ca sa nu fii partinitor, hai sa vedem cum judeci evenimentul similar in care nu un blogar amarat ci un presedinte de tara a fost fortat sa aterizeze in Austria, mare democratie occidentala! en.wikipedia.org/wiki/Evo_Morales_grounding_incident

  94. Boicer Diegio

   Continutul materialului citit este ok dar, Zaiafetule semeni cu o broasca supraponderala cu ochelari care nu citeste bine de pe teleprompter. Sfat gratuit: trebuie sa slabesti, sa schimbi ochelarii si sa te educi, peste nivelul unui fotograf de nunti-botezuri, ca sa intelegi si tu ceea ce spui.

   1. Argon Litium

    a aparut si romanistanezul de serviciu - zeama celor 44% analfabeti functionali si pareriologi habarnisti BRAVO ! esti roman 110%

  95. Ciprian Tuca

   Încă nu am terminat video . Dar un mare like pt cele 2 ore 😁👍

  96. catalynoo

   00:01 gluma bashita cu aplaudatu in avion. As aplauda si eu daca as fi nimerit loc langa asta , cu scaunele alea de la wizz sau de la ryan, sa isi imprastie bucile 3 4 ore, si pe scaunu meu.

  97. Alex Adinu

   BELARUS ESTE O TARA LIBERA SI NU FACE PARTE DIN NOUA ORDINE SATANICA MONDIALA.EI NU AU AVUT NICIODATA LOCKDOWN IAR PRESEDINTELE LUKASHENKO NU A ACCEPTAT DE LA FMI,BE ACEL MILIARD DE EURO PT.A IMPUNE LOCKDOWN.EI NU AU VACCINURI CARE OMOARA OAMENI⚠️⚠️⚠️

  98. Alex Adinu

   MINTITI ENORM DE MULT..PRESEDINTELE BELARUSULUI A PROCEDAT CORECT.E NORMAL SA APERE TARA DE TERORISTI GEN PROTASEVICI.DACA AM AVEA SI NOI UN ASEMENEA PRESEDINTE NIMENI SI NIMIC NU NE MAI FALIMENTA TARA SI ERAM MULT MAI RESPECTATI.VEDETI VLOGURI CU BELARUS SA VEDETI CA NU ESTE NICI UN REGIM LUMEA ESTE OK ,TARA ESTE FRUMOASA SI CURATA IAR CRIMINALITATEA 0.NU MAI CREDETI PROPAGANDA INFECTA MARCA SOROSISTO-USERISTA DESPRE BELARUS .!!!

  99. Alex Adinu

   Fake news bro...cu cati bani esti platit de ONG-urile Sorosiste ???🤣🤣🤣

   1. Alex Adinu

    @Gabriel Stan piei drace cu propaganda mincinoasa!!

   2. Gabriel Stan

    Esti profil facut de 2 zile. Nu esti postac deloc !

   3. Gabriel Stan

    Conspiratiile cu Soros din 2015 te cheama inapoi.